Tausta

tiistai 11. joulukuuta 2012

Zettai Kareshi


En muitanutkaan, etten tätä ollut vielä julkaissut. 8. päivän luukussa tähän jo viitattiin.
Aivan ihana draama naisen ja robotin välisestä suhteesta. Draama katsoessa sai sekä itkeä, että nauraa. Ja kaiken lisäksi näyttelijät olivat hyvännäköisiä. Ehdottomasti yksi parhaista japanilaisista draamoista mitä olen katsonut!

Zettai Kareshi / Absolute Boyfriend / 絶対彼氏 

Genre: Romance, Komedia
Jaksoja: 11 + Special
Valmistumisvuosi: 2008
Kieli: Japani
Perustuu samannimiseen mangaan.

Izava Riko valitaan kokeilemaan uutta keksintöä viideksi päiväksi. Hän ei arvannutkaan mitä tuleman piti, kun hän allekirjoitti sopimuksen. Muutama päivä tästä, hän löytää kotioveltaan suuren paketin. Paketti sisälsi robotin, joka oli ohjelmoitu olemaan Rikon toiveita vastaava poikaystävä. Robotti ei ollut ihan sitä mitä Riko oli ajatellut, ja robotti taasen ei ajatellut yhtikäs mitään. Tästä alkaa hankaluuksia täynnä olevat viisi päivää. Viiden päivän tullessa vihdoin loppuun, on Rikon aika päättäa mitä tehdä robotilla. Pitääkö vaiko ei?

Näyttelijät:

  • Aibu Saki (相武紗季) näyttelee draaman päähenkilöä Izava Rikoa, joka on töissä jälkiruokia suunnittelevassa yrityksessä. Rikolla ei ole ollut onnea miesrintamalla. Joten, kun tuntematon mies ehdottaa hänelle mahdollisuuttaa muuttaa elämänsä, hän suostuu sen kummempia miettimättä.
  • Hayami Mokomichi (速水もこみち) näyttelee Rikon täydellistä poikaystävää, joka sai nimekseen Tenjo Night. Hän on todella komea, mutta vähän tyhmä. No, kaikkea ei voi saada. Night yrittää kovasti olla Rikolle "se oikea", mutta harmikseen hän ei saa vastakaikua. Meidän onneksemme hän tykkää esiintyä ilman paitaa. :)
  • Rikon pomoa Asamoto Soshia näyttelee Mizushima Hiro (水嶋ヒロ). Hän ei ota työtään kovinkaan vakavasti, mikä on selvää jo ensimmäisestä jaksosta asti. Aluksi hän ei ole kovinkaan tärkeä henkilö draamassa, mutta myöhemmin hän näyttelee hyvin merkittävää roolia. Mizushima Hiro oli itseasiassa syy, miksi aloin katsomaan tätä draamaa, ja onneksi aloinkin.

Mistä voit katsoa draaman?

dramacrazy.net
gooddrama.net
epdrama.com

Kaikki kuvat googlen kätköistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti