Tausta

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

You're Beautiful


"Hmmm... Suosituin draama draamacrazyssä, pitäisköhän kattoo... Jan Geun Suk näyttelijänä! Pakko katsoa!" Tajusin vasta viidennessä osassa, tyhmä kun olen, et hei toi yks näyttelijä näyttää tosi tutulta. Hongkihan se sit oli. Luulin tietäväni jo elokuvan alussa, sen suuren salaisuuden, mutta kuinka värässä olinkaan. Pääasiassa draama oli tosi surullinen, mutta onneksi Hongki piristi sitä olemuksellaan. Ei tämä draama turhaan ole ykkösenä listalla!

You're Beautiful / You're Handsome / 미남이시네요

Genre: Romance, Komedia
Jaksoja: 16
Valmistumisvuosi: 2009
Kieli: Korea

Go Mi Nyeo on luostarissa kasvanut nuori tyttö, joka aikoo isona olla nunna. Hän ei ole mitään ihanne nunna ainesta, sillä missä hän onkin, katasrofit seuraavat häntä. Eräänä päivänä outo mies saapuu ja pyytää häntä esittämään kaksoisveljeään, jotta veljen musiikkiura saataisiin vauhtiin. Mi Nyeon veli oli sairaalassa, joten hän ei pääsisi itse paikalle. Hän kieltäytyy ja päättää lähteä Roomaan, jossa hänestä tulisi oikea nunna. Lopulta hän veljensä vuoksi päätyy allekirjoittamaan sopimukset, mutta sen tehdessään hän ei arvaakaan millasiin ongelmiin hän päätyykään.

Näyttelijät:  • Park Shin Hye (박신혜) näyttelee sekä Go Mi Nyeota ja Go Mi Namia. Mi Nyeo ja Mi Nam ovat kaksosia. Kummallista kuitenkin on se, että he ovat eri sukupuolta. Mi Nyeo on siis tyttö ja Mi Nam on poika. Mi Nyeo on luostarin kasvatti ja luostariin hänen kuuluisikin jäädä. Hänen pitäisi matkustaa Roomaan, jotta hänestä tehtäisiin oikea nunna. Se on Mi Nyeon hartain toive. Sarjan edetessä huomaan tämän faktan melkeimpä katoavan, mikä häiritsee minua, toivottavasti ei kuitenkaan teitä. Mi Nam taasen on musiikkiuraa aloittava nuori poika, joka pieleen menneen leikkauksen jälkeen joutuu uusimaan sen. Tämän takia hän ei pääse allekirjoittamaan sopimuksia, jotka tekesivät hänestä A.N.JELLin jäsenen. Kaksosten äiti on tuntematon, joten Mi Nam toivoo musiikkiuran tuoman kuuluisuuden tavoittavan heidän äitinsä.

  • Hwang Tae Kyungia A.N.JELLin keulahahmoa näyttelee rakas prinssini Jang Geun Suk (장근석). Hän on puhtausfriikki ja vihaa itsensä likaamista. Hän on myös sokea vähänkin pimeässä, jonka takia hän nukkuu yövalopäällä. Tae Kyung ei ole mikään ilopilleri tai seurakoira, päinvastoin.

  • Jung Yong Hwa (정용화) näyttelee Kang Shin Woota, joka on A.N.JELLin toinen jäsen. Hän on viisas ja lempeä. Näiden lisäksi hän on myös komea! Miksi hänenlaisensa pojat saavat minut pillittämään jokaikisessä draamassa! Lupaan, että jos oleete vähäänkään niin kuin mä, niin hän saa teidät itkemään!

  • Jeremy, oih Jeremy! Jeremy varasti sydämeni täysin! Pala sydämestäni tulee aina kuulumaan Jeremylle! Haluan oman Jeremyn. Pitää mennä varmaankin kidnappaan Lee Hongki (이홍기), sillä Jeremy on hänen luonteen kuvajainen (voiko niin edes sanoa?). Jeremy on Tae Kyungin vastakohta. Hän on joukon positiivisin ja sosiaalisin. Jeremy on vähän lapsellinen ja hidasälynen, mutta hänen söpöytensä peittää kaikki muut puitteet. Draamassa Jeremyn oikea nimi on Kang On Yu. Sillä tiedolla ette tee yhtikäs mitään, sillä hänet tunnetaan Jeremyna.

Mistä voin katsoa draaman?

dramacrazy.net
gooddrama.net
epdrama.com

1 kommentti: