Tausta

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

SS501


Itseasiassa mun piti tehdä tästä ihan eka juttu tähän blogiin, mutta päädyinkin BOFiin. Sitten mä vähän niinkun unohdin, että mun piti kirjottaa tästä ja sitten se niinku jäi... MUTTA nyt sitten vihdoin kirjotan yhdestä mun lempibändeistä! Ihan tällein btw blogin nimi tulee juuri näiltä pojilta ;)


SS501 / 더블에스오공일 / "Double-S 501"

Viisihenkinen eteläkorealainen poikabändi.
Levy-yhtiönä toimii DSP Entertainment vuoteen 2010 asti.
Perustettu vuonna 2005, ja vähän oon kuullut huhuja, että pojat tulisivat vuonna 2014 takas.
He laulavat sekä koreaksi, että japaniksi.
Jungminin ja Hyunjoongin näytellessä loput kolme jatkoivat keikkailua. Heitä kutsuttiin nimellä Triple S.
Nimen SS tulee sanoista Superstar Singer  ja 501 meinaa, että kaikki bändin jäsenet ovat yhtä ikuisesti.
Virallinen fanikerho on nimeltään myös Triple S, joka tarkoittaa Super Star Supporter.

Jäsenet:

  • Kim Kyujong (김규종), lempinimeltään Gorilla, syntyi 24. helmikuuta vuonna 1987. Hän aina ensimmäinen, joka herää aamuisin. Luonteeltaan hän on ujohko ja ystävällinen. Kyujong pelkäsi koiria, mutta pääsi yli pelostaan heidän hoitaessan koiraa "Thank You For Raising Me" -televisio sarjassa. Korean lisäksi hän puhuu japania sujuvasti.

  • Park Jungmin (박정민), "Sexy Charisma", "kävelevä apteekki" (hänellä on aina kaikenlaisia lääkkeitä mukanaan) tai "Hevonen" (samaa näköä?), rakkaalla lapsella monta nimeä. Jungmin on hulluna porkkanoihin; hän tekee niistä mehua, sekä hän omistaa kumiporkkanan. Hän rakastaa omakuvaansa ja tämän lisäksi hän käy herättäjiensä kimppuun väkivalloin. Syntynyt Jungmin on 3.4.1987.

  • Kim Hyunjoong (김현중) on syntynyt 6. kesäkuuta 1986. Hän on bändin vanhin, sekä sen johtaja. Hyunjoong on myös "Face Of the Group". Hän oleilee omissa maailmoissan, eikä pelkää melkeimpä mitään. Hän nukkuu erittäin sikeesti, eikä herää vaikka kuinka yrittäisit. Hyunjoong ei tykkää puhua englantia oudon lausumisensa takia. Hän on saanut lempinimen Kim Dogcow, sillä hänellä on koiranpentumainset kasvot ja lehmän silmät.

  • Heo Youngsaeng (허영생) syntyi vuonna 1986 marraskuun 3. päivä. Hän on bändin päävokalisti, sekä lyhin jäsen pituudella 178cm. Hänellä on bändin pehmein ja korkein ääni. Youngsaeng ujostelee kameran edessä, paitsi jos kuvaajana on hän itse. Hän on hyvin ulkonäkökeskeinen varsinkin hiuksiaan kohtaan. Lempinimen "Otter" eli saukko, hän on saanut yhdennäköisyyden vuoksi.

  • Kim Hyungjun (김형준) on bändin "baby" ikänsä ja käytöksensä vuoksi. Hän on syntynyt 3. elokuuta 1987. Hyungjun heittelee puheensa sekaan randomisti englantia. Hän on asunut Austraaliassa kaksi vuotta, joten hän puhuu englantia taitavasti. Hyungjun on hyvin kuuliainen ja tekee kaiken mitä muut jäsenet pyytävät. Hänen pikkuveljensä on U-KISS:n jäsen. Varokaa sekoittamasta häntä Hyunjoongiin, sillä heidän nimensä ovat melkein identtiset.

Ekana on kappale, jonka mukaan blogi on saanut nimensä.


Toisena kappaleena on yksi lempikappaleistani. Vaikka en normaalisti pidä akustisista kappaleista, Hyunjoongin laulama kappale on jotain niin kaunista kuunneltavaa.
Kaikki kuvat googlen kätköistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti