Tausta

maanantai 3. joulukuuta 2012

Haaste

Viikko on hyvä aloittaa vastaamalla Randomgirliltä saatuihin haasteisiin, joita on tullut muutama ;) Toivottavasti ette pettyneet kun ei mtn kunnon esittelyä tullutkaan. Huomenna sitten tulee taas!

1. Mistä pidät omassa blogissasi eniten?

Ehdottomasti ulkoasusta, josta kiitos kuuluu itkupillille. Muuhun sisältöön en ole kovin tyytyväinen, mutta hyvä kun kelpaa teille.

2. Jos saisit viettää yhden päivän kenen tahansa ihmisen kanssa, kuka se olisi ja mitä tekisitte?

Tietysti mun ultimate biasin Heechulin kanssa! Se mitä me tehtäis tapahtuis makuuhuoneessa.... Pyjamabileet tietty Sujun tapaan! Mitä te kuvittelitte?! :D

3. Linkkaa kolme kuvaa, jotka saavat sinut hymyilemään


En tiedä laskettinko liikkuvatkin kuvat, mutta Key on niin ultimaalisen ihana tässä :3
Kuvat ei yhsinkertasesti riitä!
Miss u so much! :'(

4. Tulevaisuuden ammattihaaveesi?

Jonkin sortin eläintenhoitaja, näillä näkymin musta on tulossa maatalouslomittaja, mutta sen näkee sitten mihin loppujen lopuksi päädynkään.

5. Supervoima, jonka haluaisit?

Lentokyky, jotta voisin lentää toiselle puolelle maapalloa ilmaiseksi. Mikäs sen mukavampaa, kun aloittaa päivä lentämällä Seouliin stalkkaamaan kpoppareita heidän vasta herätessä ;)

6. Keitä ilman et voisi elää?

Perhettä ja kavereita, sekä tietysti mun rakkaita idoleita!

7.  Kuka on roolimallisi tai ketä ihailet? Miksi?

K-Poppareita yleensäkkin. Ensin käyt monen vuoden koulutuksen ja sitten sinut määrätään bändiin, josta et tunne välttämättä ketään kunnolla,  ja tämän jälkeen sinusta tulee stara, jos bändisi saa riittävästi huomiota. Jos ei, niin sit se uras oli siinä. Ainahan voi sitten kokeilla uudessa bändissä toiseen kertaan. Ja jos sitten onnistaa, alkaa media alkaa uutisoimaan susta, kun olet lihonut 200 grammaa. Idolina joudut kestämään arvosteluja ja harjoittelua päivästä toiseen ilman kunnon yöunia. Kaiken tämän jälkeen joudut näyttämään täydelliseltä ja käyttäytymään määrätyllä tavalla.
Kpopparit ansaitsevat enemmän arvostusta, sillä hekin ovat vain ihmisiä, ja monet vielä nuoria sellaisia. Luulisi, että olemattomat yöunet häiritsivät heidän kasvua, mutta jollakin tapaa he pärjäävät.

8. Kuunteletko tällä hetkellä musiikkia? Jos kyllä, mikä kappale?

BoA - Only One. Tosi upea kappale jälleen BoAlta. Yksi lempikappaleeni siihen aikaan kun alotin tät kirjoittamaan, eli josku pari kuukautta sitte. Juu, tiiän oon vähän hidas vastaamaan tämmösiin haasteisiin :P

9. Kerro musiikkimaustasi

Eikö bloginikin sen paljasta? K-Pop suurimmaksi osaksi, mutta myös J-Rock kuuluu, kuten myös ihan normi rock. Sen voin kertoa että ipodissani on liki 800 kpop ja jrock kappaletta ja normi musiikkia (käytän sanaa normi, sillä ne ei oo mtn verrattuna kpoppiin ja jrockkiin) on vain jtn 200(?).

10. Onko asiaa, josta olisit halunnut postata blogiisi, mutta et ole viitsinyt/jaksanut/kerennyt/uskaltanut?

Viitsinyt? Eip.
Jaksanut? Oi kyllä vaikka kuinka monta.
Kerennyt? Kuten yllä.
Uskaltanut? Nah.

11. Onko sinulla huoneessasi julisteita? Jos on niin mitä julisteita?

Piti oikein tarkistaa asia, sillä julisteet on vaatekaappieni ovissa ja ovet aina auki. Joten eipä niitä paljoa näy. Löyty Johnny Deppin, MCR:n, Vampire Diares'n, 30seconds to marssin ja Panic! At the discon julisteet. En muistanukkaan et olin tommosia teipannut niihin O.o

Tästä tuleekin pitkä postaus, kun näitä kysymyksiä on niin paljon! Mutta tähän väliin tämmönen:


1. Kpop, Jrock vai joku muu?

Taisin vastata jo tuossa edellisessä haasteessa.

2. Kuunteletko jotain nyt? Mitä?

B1A4:n uutta albumia. Loistavaa työtä pojilta, jotka vaikuttavat kasvaneilta. Ei sillein fyysisesti vaan henkisesti. Toivottavasti eivät kuitenkaan luopuisi siitä lapsekkuudesta, josta heissä eräällä tavalla pidän.

3. Montako postausta olet blogiisi kirjottanut?

50, joista julkaissut olen 32.

4. Katseletko jotain draamaa tai sarjaa, joka sinulla on kesken? Mitä?

You're Beautiful viimeistä jaksoa vailla, sillä tiedän itkeväni viimeisessä jaksossa. En onnellisen lopun takia, vaan kaiken sen surun takia, jota se vaati. Itken niiden takia, jotka eivät saaneet onnellista loppuaan.

5. Missä päin maailmaa asut?

 Väärällä puolella, jos minulta kysytään. Täällä kylmässä Suomessa asustelen, toivottavasti en koko elämääni.

6. Juotko kahvia tai teetä?

Pääasiassa teetä, mutta työpaikoilla kahvia.

7. Mihin maahan haluaisit matkustaa?

Tää on helppo arvata :D Etelä-Koreaan ja Japaniin tietysti! Italia ja Kanadakin houkuttelis, ja ne olisivat myös realistisemmat matkakohteet.

8. Mainitse neljä biisiä, joita kuuntelet tällä hetkellä eniten.

Vaan neljä? Teet tän mulle tosi vaikeeksi! No tässä olis sit neljä viimeaikoina eniten kuuntelemaani.
100% - Bad Boy
 
LUNAFLY - How Nice Would It Be

BtoB - Loverboy

BOYFRIEND - Janus
 

9. Mikä on paras näkemäsi musiikkivideo? Miksi?

Paras näkemäni musiikkivideo? Nyt heitit vaikean! Se on joku niistä pitkistä, joissa on juoni. Ei mikään, missä tanssitaan suuressa huoneessa ja kaikki jäsenet deittaa samaa tyttöö/poikaa. Niin sanotut draama versiot on enemmän mun makuuni. Niitäkin on niin paljon, että on niin vaikeaa valita.

10. Minkä merkkinen kännykkä sinulla on?

Vielä hetken ajan Samsung, joka on ihan paska. Uuden puhelimen merkki tulisi sitten olemaan HTC, jonka toivon olevan parempi kuin Samsung. Siinä on sitten ainakin yksi asia, josta en Koreassa pidä.

11. Lempiruokasi?

SUSHI! Ehdottomasti! Rakastuin niihin heti kun ensimmäisen kerran niitä söin ja nyt en voi saada tarpeekseni :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti