Tausta

lauantai 8. joulukuuta 2012

Absolute Boyfriend


Tämähän on sama kuin Zettai Kareshi, mutta thai versiona. Pidän itse enemmän tästä versiosta juonen ja sen sisältämän sanoman takia. Ekoissa jaksoissa pienet lausahdukset sai hymyn huulille, jos tiesi näyttelijöiden taustasta yhtään. Valaisen asiaa sen verran näyttelijöiden esittelyissä, jotta tekin ymmärrätte ne. Todella hyvä sarja ja silmäruokaa tytöille ; )

Absolute Boyfriend / 絕對達令 / Jue Dui Darling

Genre:  Romance
Jaksoja: 13
Valmistumisvuosi: 2012

Xiao Fei epätoivoissaan ja uteliaisuudestaan päätyy nettisivulle, josta voi tilata itselleen "täydellisen poikaystävän". Hän luulee kyseessä olevan, jonkinmoinen deittisivusto. Aamulla hän kuitenkin huomaa olleensa väärässä. Xiao Fein olohuoneeseen tuotiin paketti, joka sisälsi hänen toivomustensa mukaisen robotin. Hänelle annettiin kahden päivän ilmainen kokeilu, jonka jälkeen robotti tulisi maksamaan maltaita. Ja miten käykään, kun Xiao Fei ei muistakkaan palauttaa robottia ajoissa?

Näyttelijät:

  • Korealainen Goo Hye Sun (구혜선) näyttelee Guan Xiao Feit, joka on sarjan sankaritar. Hän ei ole ikinä saanut vastarakkautta, mutta hän silti aina epäonnistumisen jälkeen jaksaa yrittää uudestaan. Onneksi hänellä on naapurinaan lapsuudenystävä, joka jaksaa kattoo hänen peräänsä. 

  • Wan Ni Tee näyttee Fahrenhaitin jäsen Jiro Wang (汪東城). Ni Te on Xiao Fein tilaama robotti, jonka ainoana tehtävänä on olla täydellinen poikaystävä. Hänellä on sormus, joka väreillä kertoo Xiao Fein tunnetiloista. Ni Te haluaa kovasti Xiao Fein olevan onnellinen, ja tekee kaikkensa sen eteen. Hän on monesti alasti taikka puoli alasti ja voin sanoa, että hänellä on täydellinen kroppa.

  • Yan Zong Shia näyttelee Kun Da (謝坤達). Hän on Xiao Fein lapsuudenystävä ja heidän vällillään on ainutlaatuinen side. Hän pitää huolen, että Xiao Fei herää aamuisin ja syö kunnolla. Zhong Shi asuu Xiao Fein naapurissa pikkuveljensä kanssa, ja hän käy töissä samassa firmassa kuin Xiao Fei. Xiao Fei tuli varmaan mainittua jo tarpeeks useasti. Nyt ainakin muistatte hänen nimensä. : )

  • Lei Wu Wu, jota näyttelee Na Wei Xun (那維勳), oli ehdottomasti lempihahmoni sarjassa. Hän oli niin persoonallinen ja hauska. Toista hänenlaistaan ei ole. Lei Wu Wu on Ni Ten vastaava, joka hoitaa Ni Teen liittyviä asioita. Hän oli se, joka robotin Xiao Feille myi. Wu Wu on erinomainen myyntimies, joka saisi minutkin ostamaan vaikka mitä.

Mistä voit katsoa draaman?

dramacrazy.net

Kaikki kuvat googlen kätköistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti