Tausta

torstai 13. joulukuuta 2012

CRAZYNO

CRAZYNO on rookie, joka varasti sydämeni kun näin hänet ekaa kertaa livenä. Olin, et kuka toi oli ja tsekkasin heti liven jälkeen kaikki mahdolliset tiedot hänestä. Ja tässä sitä ollaan; ylpeänä fanina esittelemässä häntä teille. Hänenlaisia rookieita tarvitaan ehdottomasti lisää!

CRAZYNO / 크레이지노 / Zyno Kim

Zyno on syntynyt elokuun 1. päivä 1988. Levy-yhtiönä toimii JFC Entertainment. Hän debutoi 7. lokakuuta 2012.
Zyno on kotoisin Australiasta, mutta hänen vanhempansa ovat molemmat korealaisia. Hän on asunut Australiassa 20 vuotta, jotenka hän osaa englantia erinomaisesti. Hänen suunnitelmiinsa kuului lääkäriksi opiskeleminen, mutta päädyikin sitten viihdealalle. Nimi CRAZYNO tulee hänen nimestään Zynosta ja toteamuksesta Crazy? No!
Hänen esikoisalbumi The Lunatic sisältää kaksi kappaletta, joista Musiche on tällä hetkellä suositumpi. Kappale kuvaa Zynoa itseään, sillä riippuen lausuntatavasta musiche voi tarkoittaa, joko tietämätöntä/tyhmää tai sitten musiikkia. Kappaleen musiikkivideo, kuten myöskin itse kappale on tarkoitettu olemaan humoristinen ja hullu. Ja sitähänhän se todella on! Musiche kuvastaa todella hyvin Zynon luonnetta ja takaan että tulette ihastumaan häneen. Musiikkivideon tanssista on noussut suuri hitti. Tanssia kutsutaan kurki- ja sammakko-tanssiksi. Millasiakohan mielukuvia sainkaan aikaan? Olisi mielenkiintoista tietää :) No alta voit tsekata millainen tanssi on oikeasti kyseessä.
Faneja kutsutaan Lunatic nimityksellä, joka on täydellinen nimitys meille! 

MusicheLunatic, joka on albumin toinen kappale.

1 kommentti: