Tausta

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Hana Kimi

Rakastan tätä tarinaa! En saa siitä koskaan tarpeekseni. Hana Kimistä on tehty  monta versiota ja olen katsonut niistä melkein jokaisen. Esittelen nyt ensin japanilaiset versiot. Vaikka tiedän jo melkein tarinan ulkoa, itken silti ja tietysti nauran näyttelijöiden kanssa. Itseasiassa Hana Kimi taisi olla ensimmäinen japanilainen draama, jonka katsoin. Molemmat draamat sisältävät syötävän hyvännäköisiä miehiä; monet lempinäyttelijöistä on  myös mukana. En osaa sanoa, mikä versioista on paras, sillä ne kaikki ovat hyviä! Ens vuoden puolella tulossa esittelyt korea ja thai versioista!

Hana Kimi / For You in Full Blossom / Hanazakari no Kimitachi e: Ikemen paradaisu / 花ざかりの君たちへ イケメン♂パラダイス


Genre: Koulu, Romance, Komedia, Gender Bender
Jaksoja: 13 + Special
Valmistumisvuosi: 2007
Kieli: Japani
Perustuu samannimiseen mangaan.

Kertoo Ashiya Mizuki nimisestä tytöstä, joka idolinsa perässä muuttaa Japaniin poikakouluun opiskelemaan. Hän tekeytyy pojaksi ja näin yrittää saada idoliaan Sano Izumia korkeushyppäämään. Koulussa hän huomaa päässeensä Sanon huonekaveriksi. Hän saa koulussa paljon hyvää aikaan, mutta salaisuuden salassa pitäminen on Ashiyalle tosi haastavaa. Jatkuvat läheltä piti tilanteet saavat Ashiyan miettimään koulusta lähtemistä, mutta ennen sitä hän haluaisi nähdä Sanon hyppäävän. Sanolla ei vain ole minkäänlaista halua hypätä.

Näyttelijät:

 • Ashiya Mizukia näyttelee Horikita Maki (堀北真希). Hän on ahkera ja ylöspäinsuuntautunut amerikasta kotoisin oleva nuori tyttö. Hänellä on positiivinen ja innostava vaikutus läheisiinsä. Mizuki tulee toimeen kaikkien kanssa, joten hän kotiutui uuteen kouluunsa nopeasti.

 • Oguri Shun (小栗旬) näyttelee Sano Izumia, joka on entinen pituushyppääjä. Hän viihtyy yksinään ja on hiljainen. Hänen välit perheeseensä ovat tulehtuneet. Sano jätti pituushypyn onnettomuuden takia ja lupasi, ettei enää ikinä hyppäisi. Alkoholia ei Sanolle kannata juottaa, ellei ole varautunut sen seurauksiin.

 • Nakatsu Shuichia näyttelee Ikuta Toma (生田斗真), ja voin rehellisesti sanoa, että rakastan draamassa eniten Nakatsua! Nakatsu oli niin symppis. Rakastin sen mietelmiä ja sen humorisuutta. Nakatsun kanssa ei aika käy pitkäksi. Hänestä tuleekin Mizukin läheinen ystävä. Nakatsun haave on tulla ammattijalkapalloilijaksi.

 • Namba Minami, Mizushima Hiro  (水嶋ヒロ), on toisen asuntolan johtaja. Hän on varsinainen naistenmies rikkaasta perheestä. Namba on hyvää johtaja-ainesta, joka saa porukan toimimaan yhdessä. En valittais, jos hän olisi asuntolani johtaja, en sitten yhtään ^^.

 • Yamamoto Yusuke (山本裕典) näyttelee Kayashima Taikia, jolla on kyky nähdä henkiä ja muita tuonpuoleisen olentoja. Hän osaa myös lukea muiden tunnetiloja. Muiden mielestä hän on vähän creepy, mutta Mizuki tulee hänen kanssaan toimeen melkein alusta asti.

 • Nakao Senri, näyttelijänä Kimura Ryo (木村了), on ihan Namban pauloissa. Sen huomaa hyvin helposti, sillä Nakao ei jätä tätä rauhaan ja suunnittelee heille yhteistä tulevaisuutta. Hön on koulun oma neiti, on siitä ylpeä. Nakao ei anna kenenkään, ei sitten kenenkään tulla hänen ja Namban väliin.

 • Ishigaki Yuma (石垣佑磨) näyttelee Tennoji Mekumia, joka on ensimmäisen asuntolan johtaja. 1. asuntola on omistanut itsensä taistelulajeille, joten kaikki urheilulliset pojat ovat siellä. Tennoji on ankara ja kilpailunhaluinen johtaja. Hän osaa olla myös lempeä, varsinkin rakastaan kohtaan.

 • M. Himejimaa, kolmannen asuntolan johtajaa näyttelee Kyo Nobuo (姜暢雄). 3. asuntola kuuluu taiteellisille pojille, jotka palvovat Himejimaa. Häntä ei saa koskaan kutsua etunimellään, Masaolla, tai saa tuta sen kaameat seuraukset. Hän on vähän erikoinen persoona, muttei sillä pahalla tavalla.

Mistä voin katsoa draaman?

dramacrazy.net
gooddrama.net
epdrama.com

Hana Kimi / Hana Kimi Remake / Hana Kimi 2011 / Hanazakari no Kimitachi e 2011 / 花ざかりの君たちへ ~イケメン☆パラダイス~2011

Jaksoja: 11
Valmistumisvuosi: 2011, kuten varmaan arvasitte ; )
Kieli: Japani

Näyttelijät:

 • Ashiya Mizuki - Maeda Atsuko (前田敦子)

 • Sano Izumi - Nakamura Aoi (中村蒼)

 • Nakatsu Shuichi - Miura Shohei (三浦翔平)
 • Namba Minami - Kiriyama Renn (桐山漣)

 • Kayashimi Taiki - Yanagishita Tomo (柳下大)

 • Nakao Senri - Nishii Yukito (西井幸人)
 • Tennoji Mekumi - Mitsushima Shinnotsuke ( 満島真之介)

 • M. Himejima - Tokuyama Hideroni (徳山秀典)

Mistä voin katsoa draaman?

dramacrazy.net
gooddrama.net
epdrama.com 

Kaikki kuvat googlen kätköistä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti