Tausta

perjantai 7. joulukuuta 2012

Fahrenheit


En ikinä uskonut tykästyväni taiwanilaiseen musiikkiin, sillä en ole kielen suuri ystävä. Mutta poikkeus vahvistaa säännön, eikös? Ihastuin yhteen jäsenistä draaman kautta, jonka jälkeen halusin oppia tästä lisää. Lopulta löysin tiedon, että hänellä on bändi. Pitihän se tietty tsekata! Se jää nähtäväksi, jääkö tämä blogin ainoaksi taiwanilaiseksi bändiksi. Kertokaa ihmeessä, jos tiedätte jotain hyviä bändejä!

Fahrenheit / Fei Lun Hai / 飛輪海 / FRH / FLH

Taiwanilainen kolmen hengen bändi. 
Aloittivat vuonna 2005.
Levy-yhtiönä HIM International Music.
Laulavat myös japaniksi.
Nimi kuvaa lämpötilaa, joka sitten kuvaa jäsenten persoonallisuuksia, ja siitä lisää alempana.


Jäsenet:

  • Jiro Wang eli Wang Dong Cheng (汪東城), lempinimeltään Da Dong. Hän antaa viileän vaikutelman, mutta on luonteeltaan huumorintajuinen ja intohimoinen. Hän on syntynyt elokuun 24. 1981. Jiro osaa soittaa kitaraa ja on todella hyvä piirtämään. Hän on tunnettu eleistään ja ilmeistään. Hän oli ennen 3J nimisessä bändissä. Jiron lämpötila on 95 F, joka kuvaa kesää. Häntä kuvaa myös sana Ku, joka kuvaa hänen viileyttään.

  • Chen Yi Ru (辰亦儒) eli Calvin Chen on syntynyt marraskuun 10. päivä 1980. Hän opiskeli Kanadassa, joten taitaa englannin kielen. Englannin lisäksi hän osaa puhua kiinaa, sekä koreaa, että japania vähäisen. Calvin on 77 F eli kevät ja häntä kuvaa sana Shuai, komeus.

  • Aaron Yan, oikealta nimeltään Yan Ya Lun (炎亞綸), on bändin nuorin jäsen. Hän on syntynyt 20. marraskuuta 1985. Hän osaa soittaa pianoa ja huilua. Aaron on bändin tunteikkain, jotenka häntä kuvaa hyvin sydämentykytys, Mi. Hän on 41 F eli talvi.


Entiset jäsenet:

  • Heidän entinen jäsen Wu Chun eli Goh Kiat Chun (吳尊) lähti yhtyeestä vuonna 2011 edistääkseen omaa henkilökohtaista uraansa. Hän opiskeli Australiassa ja osaa lukuisia kieliä. Hän on kova syömään, ja lapsena olikin tavallista pyöreämpi, jonka mukaan hän saikin lempinimen "Eating King". Hänen asteensa oli 59 F eli syksy. Ennen laulaja uraansa hän oli personal trainer. Chunta pidettiin bändin isänä. Luonteeltaan hän on ujo ja urakohtainen. Häntä kuvaa sana Shen eli mysteerinen.


Kaikki kuvat googlen kätköistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti