Tausta

lauantai 15. joulukuuta 2012

The 1st Shop of Coffee Prince


Ensimmäinen korealainen draama, jonka katsoin! Antoi tosi hyvän ensivaikutelman korealaisita draamoista, joihin sitten jäin koukkuun. Rakastan tätä tarinaa ja näyttelijöitä! Jos ette ole koskaan tätä katsoneet, niin nyt on sen aika. Antakaa anteeksi kaikki virheet, sillä kirjotan tätä kolmelta yöllä (~O~)zZ

The 1st Shop of Coffee Prince / Coffee Prince / 커피프린스 1호점

Genre: Romance
Jaksoja 17 +1 special
Valmistumisvuosi: 2007
Kieli: Korea

Go Eun Chan on pojalta näyttävä nuori nainen, josta tuli perheen pää. Joten pukeutuminen pojaksi auttoi pitämään perheen talouden pystyssä. Eun Chan pitää taistelulajitunteja lapsille, on ruokalähetti ja ompelee nukeille silmiä. Hän kuitenkin saa potkut lähettifirmasta ja joutuu etsimään uuden työn. Läheinen Coffee Shop kunnostetaan ja sinne palkataan uutta väkeä. Eun Chan päätyy kahvilaan töihin. Ainut ongelma on, että ahvilan työntekijöiden tulee olla miespuolisia.

Näyttelijät:


  • Go Eun Chan, Yoon Eun Hye (윤은혜), hyvin ahkera ja perhekeskeinen nainen. Hän tekee kaikkensa, jotta hänen perheensä pärjäisi. Eun Chanin kanssaan asuu pikkusisko, joka on vielä koulussa, sekä heidän äiti. Eun Chan on luonteeltaan ja olemukseltaan miehinen, joten ei ihme, että häntä luullaan pojaksi.

  • Kim Chang Wan (김창완) näyttelee kahvilan ensimmäistä manageria Hong Gae Sikia, joka on tunnettu epäsiisteydestää. Hän ei saanut kahvikauppaa menestymään, joten kaupan omistaja päätti laittaa kahvikaupan kuntoon.

  • Gong Yoo (공유) näyttelee Choi Han Kyulia. Hän on Coffee Princen toinen manageri ja omistajan lapsenlapsi. Jo aikuinen mies, joka ei ole koskaan tehnyt mitään rahansa eteen. Hänen isoäitinsä on päättänyt järjestää pojanpoikansa asiat kuntoon.

  • Hwang Min Yeop vahva ja isokokoinen mies, joka on rakastunut Eun Chanin pikkusiskoon. Hän ei ole mikään välkyin, mutta ei täysin tyhmäkään. Näyttelijänä Lee Un (이언).

  • No Sun Ki, Kim Jae Wook (김재욱), japanilaissyntyinen koreaan naisen perässä muuttanut, komea nuori mies. Hänellä ei ole mennyt työpaikoilla hyvin, sillä hän muistuttaa kovasti naista. Sun Ki tekee työkseen vohveleita, joista hänet tunnetaankin.

  • Ja viimeisenä, muttei vähäinsimpänä on Jin Ha Rim, jota näyttelee Kim Dong Wook (김동욱). Ha Rim on Han Kyulin läheinen ystävä, jo pitkän aikaa. Tietysti hän meni Coffee Princeen töihin, miksikäs ei olisi.

Mistä voit katsoa draaman?


dramacrazy.net
gooddrama.net
epdrama.com

1 kommentti:

  1. Ah, ihana draama~ ;___; Tää oli yks mun ensimmäisistä kdraamoista ja yks parhaista katsomistani~

    VastaaPoista