Tausta

tiistai 4. joulukuuta 2012

Tadashii Ouji no Tsukurikata


Päätin katsoa pitkästä aikaa katsoa japanilaisen draaman, joten valitsin piiitkästä listastani randomisti yhden, joka sitten oli tämä. Syy, miksi tämä draama oli päässyt listalle, oli hyvännäköiset näyttelijät. Tottakai! En sinänsä pitänyt draaman juonesta, mutta poikien takia katsoin draaman loppuun asti. Onneksi katsoin, sillä se parani loppua kohden ja sisälsi vielä jonkinmoisen opetuksen.


Tadashii Ouji no Tsukurikata / 正しい王子のつくり方 / How to Make a Prince

Genre: Komedia
Jaksoja: 12
Valmistumisvuosi: 2008
Kieli: Japani

Tyttökoulusta päätetään tehdä sekakoulu, jonka takia yhdelle luokalle lisätään muutama poika poikakoulusta kokeilun vuoksi. Tytöt tietysti odottivat hyvännäköisiä ja hyväkäytöksisiä poikia. Sitä en kiellä, etteikö pojat täyttäisi ainakin toista näistä odotuksista. Hieman pettyneinä tytöt päättävät muokata pojista odotusten mukaisia. Pojat jaetaan tytöille, jolloin he muodostavat parin. Tytön on tarkoitus muokata pariaan parempaan suuntaa, ja antaa välillä aina tilannekatsaus. Poikien muuttaminen ei onnistukkaan niin helposti, kuin tytöt luulivat.

Näyttelijät:


  • Yuki Nami, Midori Yurie (緑友利恵), on sarjan kertoja, sekä luokan puheenjohtaja. Hänet valittiin johtamaan muutosprojektia, jossa hänellä itsellään ei ole paria. Nami positiivinen ja kannustava persoona, sekä hän tulee toimeen kaikkien kanssa.


  • Hata Shurinosuke, Aiba Hiroki (相葉裕樹),pitää itseään muita parempana ja näin ollen ei ajattele lainkaan muita. Muut ovat siellä vain häntä varten ja hänen ei tarvi miettiä tekojensa vaikutuksia. Hänen ulkomuodossa ei ollut mitään vikaa, joten luulisi, että hänet oli helppo muuttaa. Shurinosuke saa parikseen Shinagawa Harukan, jota näyttelee Matsushima Hatsune (松嶋初音). Hän on yksi monisa tytöistä, jotka pitävät Hataa täydellisenä prinssinä ja ovat valmiit tekemään mitä ikinä Shurinosuke keksii pyytäkkään.


  • Takiguchi Yukihiro (滝口幸広) näyttelee Souma Fumizouta, jolla on karu ulkomuoto; arpi ja tuimat kasvot. Hän on monesti poissa koulusta, eikä puhu paljoakaan. Soumaa pidetään pelottavana ja vaarallisena, joten häntä on vaikeampi lähestyä. Hän saa parikseen ujon Shibata Chiakin, näyttelijänä Kondo Saki (近藤彩希).


  • Takeda Kohei (武田航平) näyttelee Noda Hayatoa, jota ei ole tunnistaa sotkuisen mustan tukan takaa, joka peittää kasvot. Hayato pelkää kommunikointia, varsinkin tyttöjen kanssa. Hän käyttää kommunikointiin pelkästään tekstiviestejä. Hän saa parikseen kauniin Koshino Misakin, jota näyttelee Toriyama Airi (通山愛里).


  • Kiriyama Renn (桐山漣 ) näyttelee Yoshiyuki Kiriniä, joka ei ota mitään vakavissaan, vaan on aina pelleilemässä. Hän skippaa koulunjälkeiset ohjelmat, josta hänen parinsa ei tykkää yhtään. Parina hänellä on Kiryu Natsuki, jota näyttelee Akimoto Sayaka (秋元才加). Natsuki on urheilullinen ja päättäväinen nuori nainen, joka vaikuttaa Kirinin täydelliseltä vastakohdalta.


  • Yanagi Kotaro (柳浩太郎) näyttelee hiljaista kirjatoukkaa Shinozaki Tatsuya. Hän on täysin muutosprojektia vastaan, eikä halua olla siinä osallisena. Parina hänellä on Sano Fuyuko, joka on suosittu myös koulun ulkopuolella. Häntä näyttelee Arisue Mayuko (有末麻祐子).

Mistä voit katsoa draaman?

gooddrama.net

Kaikki kuvat googlen kätköistä.

Ei kommentteja: