Tausta

keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Dye of Love


Tämä on viimeinen manga/manhwa esittely ennen joulukuuta, sillä aika ei yksinkertaiseti riitä.
Manga sisälsi neljä erillistä tarinaa, joista alla lyhyesti. Kaikki tarinat olivat hyviä, mutta ne olisivat saaneet olla vähän pidempiä :3

Dye of Love / Ai Ni Somare / 愛に染まれ

Genre: Yaoi
Lukuja: 4
Valmistumisvuosi: 2009
Laji: Manga

Ensimmäinen tarina kertoo Tokiwa'sta ja Ai'sta. Tokiwa on muotisuunnittelija ja Ai värjää kimonoita. Tokiwa asuu Ranskassa, sillä hänen isänsä on ranskalainen. Tokiwa saapuu Ain luokse Japaniin, sillä hän haluaa Ain tekevän punaisen väri hänen kimonokuvastoa varten. Ai tunnusti rakkaustensa 6 vuotta sitten Tokiwalle ja sai tältä naistenmieheltä tietysti kieltävän vastauksen. Ai kieltäytyy tekemästä Tokiwalle väriä, jotenka Tokiwa lupaa tehdä mitä tahansa, jos Ai vain tekisi värin. Jotenka Ai pyytää Tokiwaa olemaan hänen rakastaja sen aikaa kun hän on Japanissa.

Toinen kertoo Misaki'sta ja Ji'sta, jotka tapailevat. Misakin harmiksi, vaikka hän kuinka yrittää, Ji ei näytä mitään halua edetä heidän suhteessaan. Misaki alkaa turhautua, mitä hän vielä keksisi?

Kolmantena on tarina puhtausfriikki lääkärin Ikedan ja sairaalan omistajan Hirosen välisestä suhteesta. Ikedalla on vaikeuksia saada nukutuksi ja Hirosella on vaivaan parannuskeino.

Ooyama on Masumin sihteeri, hovimestari ja ties mitä muuta. Hän on huolehtinut Masumista monta vuotta. Ooyama oli luvannut itsellään irtisanoutuvansa työstään, kun Masumista tulisi naimaikäinen. Masumin tullessa siihen ikään, hän ei vieläkään osannut tehdä mitään itse, jotenka Ooyaman tuli auttaa Masumia kaikessa. Mutta kuten Ooyama oli luvannut, oli hänen aikansa irtisanoutua.


Mistä voit lukea mangan?

mangarush.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti