Tausta

maanantai 5. marraskuuta 2012

Playful Kiss


Draama kuuluu ehdottomasti katsomieni draamojen parhaimmistoon! Aluksi luulin, että juoni on sama, kuin kaikissa muissakin. Mutta juoni olikin yllättävä, vaikkakin välillä hieman kummastuttava. Onneksi sarja on niin pitkä kuin se on, sillä jos se olisi ollut pidempi, olisi se alkanut käymään tylsäksi. Lopputeksteissä tulevat nallet on tosi söpösiä :3  Jos piditte Boys Before Flowerssista niin tulette pitämään tästä!

Playful Kiss / Mischievous Kiss /  장난스런 키스

Genre: Romance, Komedia, School
Jaksoja: 16 + 7 Specialia
Valmistumisvuosi: 2010
Kieli: Korea
Perustuu Itazura Na Kiss nimiseen mangaan.

Oh Ha Ni niminen tyttö tunnustaa rakkautensa pitkäaikaiselle ihastukselleen Baek Seung Jolle kirjeen välityksellä, mutta saa tylyn vastauksen. Seung Jo nimittäin palauttaa kirjeen, johon on kaikki kirjoitusvirheet korjattuna. Hani saa kuulla Seung Jon pitävän vain fiksuista tytöistä. Joten todistaakseen, että hän on fiksu, Ha Ni pyrkii erikoisluokalle, jonne pääsee vain luokka-asteen 50 parasta oppilasta. Samoihin aikoihin hänen talonsa romahtaa, jonka takia hän ja hänen isänsä on taloa vailla. Onneksi hänellä on ympärillään hänen parhaat kaverinsa ja häneen ihastunut Bong Joon Gu.

Näyttelijät:

  • Jung So Min (정소민) näyttelee Oh Ha Nia, joka on rohkea nuori nainen. Hän on luokka-asteensa huonoin oppilas, mutta ei se häntä haittaa. Ha Ni on vaikutaa vähän tavallista tyhmemmältä, mutta jos hän kunnolla yrittää, niin hän saa mitä haluaa. Ha Ni asuu isänsä kanssa, joka omistaa nuudeliravintolan.

  • Baek Seung Jota näyttelee Kim Hyun Joong (김현중), joka minun onnekseni hymyili tässä draamassa enemmän kuin BBF:ssa. Seung Jo on lahjakas kaikessa. Hän saa aina täydet pisteet kokeista ja on taitava myös urheilussa. Seung Jo olisi täydellinen mies jos vain hänen luonteensa olisi kohdallaan. Hän ei päästä ketään lähelleen ja pitää muita häntä huonompina. Erityisesti hän vihaa tyhmiä tyttöjä.

  • Lee Tae Seong (이태성) näyttelee Bong Joon Gua, joka on totaalisen kusessa Ha Niin. Kaikki tietää hänen tykkäävän Ha Nista ja hän muistuttaa siitä heille joka päivä. Hänen elvis-kampaus ja menevä luonne teki draamasta hauskaa katseltavaa. Joon Gun jengi koostui Bye Bye Sea -nimisen bändin jäsenistä.

Mistä draaman voi katsoa?


dramacrazy.net

Kaikki kuvat googlen kätköistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti