Tausta

maanantai 29. lokakuuta 2012

MBLAQ

MBLAQ oli ensimmäisiä k-pop bändejä, joita aloin kuuntelemaan silloin vuosia sitten. He olivat silloin vielä rookieita, ja todella kyvykkäitä sellasia. Eikä ihme kun tuutorina on itse Rain, k-pop maailman suurnimi. Hyvän bändin Rain sai pojista koulittua, nyt vain odotetaan niiden comabackia.


MBLAQ/ Music Boys Live in Absolute Quality/엠블랙

Viisihenkinen eteläkorealainen poikabändi, kuten kuvasta näkyy.
Perustettu vuonna 2009.
Levy-yhtiönä toimii J.Tune Camp.

Fanikerhon nimi on A+. Miksikö? Kahdesta syystä Absolute Quality eli A+, sekä heidän kaikkien verityyppi on A.
Sitten lista epävirallisia fanikerhoja:
Lee Joon - J+ (Viittaa bändin fanikerhon nimeen)
Mir
- MIRacle
G.O
- G.Orgeous
Thunder - Soonja (Mistä hitosta tää tuli O.o)
Seungho - Seungholics

Jäsenet:

  •  Lee Joon (이준), oikealta nimeltään Lee Changsun (이창선) ja lempinimeltään "Honey Abs". Lempinimen hän on saanut, mistä muustakaan kuin upeista vatsalihaksistaan. Hän on syntynyt helmikuun toinen päivä 1988. Lee Joon osaa tanssia mm. balettia ja nykytanssija, joten hän on hyvästä syystä bändin päätanssija. Hän on "Face of the Group", mikä ei todellakaan ole yllätys. Hän kertoi, että hän itkee vain ja ainoastaan silloin, kun hän saa toruja. Lee Joon rakastaa kuntoilua, joten ei ole ihme, että hänellä on lihaksikas kroppa. Hän tietää paljon Englantia, mutta lausuminen tökkii, mutta sillein söpösti!

  • Mir (미르), Bang Chulyeong (방철용) on bändin maknae ja pääräppäri. Hän on syntynyt 10.3.1991. ENGRLISH, (yli)vilkkaus ja vitsailu on ne, jotka tekevät Mir'n. Mir osaa olla välillä todella lapsekas, mutta hän on ehkäpä sen ansiosta bändin ulospäinsuuntautunein.

  • Jung Byunghee (정병희) tunnetummin G.O (지오). Hän on syntynyt 6.11. vuonna 1987. G.O on bändin päälaulaja vahvalla äänellään. Aikaisemmin hän ollut TYKEYS nimisessä bändissä, joka debutoi vuonna 2007. Hän tykkää kokata vapaa-ajallaan. Luonteeltaan G.O on hassutteleva ja lapsekas. Hän hymyilee aina. En näe häntä ikinä allapäin. G.O on välillä kasvattanut itselleen sängen, joka on korostanut hänen miehekkyyttään.

  • Sanghyun Park (박상현), Sandara Parkin (2NE1) pikkuveli, tunnetaan paremmin nimillä Thunder tai Cheondung (천둥), joka tarkoittaa myös ukkosta. Hän on syntynyt 7. marraskuuta vuonna 1990. Hän on bändin toinen räppäri. Thunder osaa sujuvasti Tagalogia (Kieli Filippiineillä) ja ihan hyvin Englantia. Hän näyttää välillä paljasta pintaa, vaikkei bändin timmein olekkaan. Thunder omistaa kissan nimeltä Dadong.

  • Yang Seungho (양승호) on bändin johtaja. Hänen syntymäpäivänsä on 16. lokakuuta 1987, joten hän on bändin vanhin. Hän osaa soittaa pianoa ja tehdö korttitemppuja. Seungho on vahva ja huolehtivainen johtaja. Luonteeltaan hän on kypsä, mutta voi olla välillä myös lapsekas ja holtiton. Seungholla on timmi kroppa, jota hän on liian ujo näyttämään meidän harmiksemme.

 Entiset jäsenet:

  •  En ihmette yhtään, jos tämä herra on tuntematon teille. Hän on Sang Bae, Kim Sang Bae (김상배). Hän lähti ryhmästä ennen kuin se ehti debutoida. 

Heidän debut biisinsä.
Heidän edellisen comebackin aikainen kipale.

Kaikki kuvat googlen kätköistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti