Tausta

maanantai 15. lokakuuta 2012

Teen Top


Teen Top on ollut hyvällä tavalla erilainen muihin bändeihin verrattuna. Rakastin heidän toisen singlen aikaisia hiuksia, sillä ne olivat jotain niin muista poikkeavaa. Heidän jokaisen comebackin jälkeen, olen aina kiintynyt poikiin yhä enemmän. Heidän musiikkinsa jää soimaan päähän moneksi päiväksi, mikä on hyvä, jos sattuu vahingossa jättään iPodin kotiin kun lähtee mökkeileen. Näin on käynyt, ja silloin Teen Top tosiaan pelasti minut tulemasta hulluksi.

Teen Top / TEEN TOP / 틴탑

Eteläkorealainen kuusihenkinen poikabändi.
Perustettu vuonna 2010 T.O.P Median toimesta.
Ovat laulaneet vain koreaksi.

Virallisen fanikerhon nimi on Angel ja jäsenkohtaisten epävirallisten fanikerhojen nimet ovat:
L.Joe - LJjangs
Ricky - Lovelies
CAP
- CAPpers / CAPtives / CAPtain
Chunji
- Chunsas (= angels)
Niel
- EmotioNIELs
Changjo
- Changsters

Jäsenet:

 • L.Joe (엘조), Lee Byung Hun (이병훈), syntyi marraskuun 23 .1993. Hän on "Face of the Group" ja päärappäri. Hän on taitava näyttelemään, sekä puhumaan englantia, sillä hän asui viisi vuotta Californiassa. Hän ei puhu paljoa, mutta tykkää soittaa sekä pianoa että viulua. L.Joe on bändin lyhin pituudellaan 171cm.

 • Yoo Chang Hyun (유창현) tai tunnetummin Ricky (리키), on syntynyt vuonna 1995 helmikuun 27. päivä. Hänkin on taitava näyttelemään, sekä soittamaan pianoa. Ricky on player tyyppiä, ja rakastaa olla tyttöjen huomion keskipisteenä. Hän usein puhuu itsestään bändin maknaena, vaikka oikeasti  Changjo on maknae.

 • C.A.P, oikealta nimeltään Bang Min Soo (방민수), on bändin johtaja ja toinen räppäreistä. Lempinimi tuli rakkaudesta lippiksiin. Syntynyt hän on marraskuun 4. 1992. Hän on taitava kirjoittamaan sanoituksia. Luonteeltaan hän on ystävällinen, mutta itsepäinen. Hän on myös erittäin omahyväinen.

 • Chunji (천지), Lee Chan Hee (이찬희), on bändin päävokalisti, joka tykkää imitoida sekä ihmisiä, että asioita. Hän on syntynyt 5.10.1993. Chunji pääsi täpärästi bändiin jäseneksi voimakkaan lauluäänen ansiosta. Hän on luonteeltaan ystävällinen, mutta hänessä piilee pieni playeri.

 • Ahn Daniel (안다니엘), lyhyesti Niel (니엘) omistaa uskomattoman äänen, sekä tanssitaidot. Hän on syntynyt 16. elokuuta 1994. Hän rakastaa jalkapalloa ja musiikin kuuntelua. Niel on äänekäs, mutta hän pelkää puhua tytöille.

 • Choi Jong Hyun (최종현) eli Changjo (창조) on bändin päätanssija ja maknae. Hän syntyi marraskuun 16. 1995. Hän tykkää kuunnella musiikkia ja luoda koreokrafioita. Hän on hullaantunut tanssimiseen, jonka seurauksena hän tanssii useimmiten aina kun on tilaisuus.Changjo tulee tosi hyvin toimeen lasten kanssa.


Heidän uusin julkaisunsa yllä.
Ja alla on heidän toinen single, josta oli puhe aiemmin.


Kaikki kuvat googlen kätköistä.

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva blogi. Voitko tehä mblaqista tällasen? ois tosi hyvä jos teet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai voin! Koitan kirjoittaa sen viikon päästä maanantaiksi :)

   Poista
 2. Hiano blogi sulla ja hyvä et esittelet erilaisia bändiä tuolta Aasiata(: Ja ite just fanitan Teen top:ia
  ps. oot aika söpö :3

  VastaaPoista
 3. Naww, ite fanitan Teen top:ia, Chunji<3 kiva blogi :)

  VastaaPoista