Tausta

maanantai 1. lokakuuta 2012

BIGBANG


BIGBANG on bändi, joka jaksaa yllättää mut joka kerta kun ne tekee comebackin. Joka kerta jotain erilaista, sillä hyvällä tavalla. Kaikki jäsenet sooloilivat yhdessä vaiheessa, jonka jälkeen he onneksi yhdistyivät taas yhdeksi bändiksi. Suosittelen tutustumaan heidän soolouransa tuotoksiin, joiden avulla BIGBANGin itse löysin.

BIGBANG / Big Bang / 빅뱅

Eteläkorealainen viisihenkinen poikabändi.
BIGBANG aloitti toimintansa vuonna 2006.
YG Entertainment toimii levy-yhtiönä.
Ovat laulaneet sekä koreaksi, että japaniksi.
BIGBANGin virallisen fanikerhon nimi on V.I.P. Itse kerhoja on kolme; VIP1, VIP2 ja uusin VIP3. Kerhoihin sisälle pääseminen on milten mahdotonta, ellei ole kotoisin koreasta. Vaikka viralliseksi VIPiksi ei suurella todennäköisyydellä koskaan pääse, aina voi olla epävirallinen VIP.
Jokaisella jäsenellä on tietysti myös oma epävirallinen fanikerho:
 
Seungri - Champions
G-Dragon - Dragons
Taeyang
- Soulmates
Daesung - Jokers
TOP - Charmers


Jäsenet:

  • Lee Seung Hyun (이승현), Seungri (승리), V.I (Victory), millä nimellä haluatkaan häntä kutsua, on bändin maknae. Syntynyt hän on joulukuun 12. 1990. Seungri koreokrafisoi bändin tansseja. Hän luonteeltaan hieman ujo, ja pitää asioita itsellään. Seungrilla on myös hassutteleva puoli, jota pääsemme liian harvoin näkemään.
  • G-Dragon (지 드 래 곤), oikealta nimeltään Kwon Ji Yong (권지용), syntyi elokuun 18. päivä 1988. Bändin johtaja ja pääräppäri. Hän on myös bändin säveltäjä ja "Face of The Group". G-Dragon on optimisti ja hän omistaa terävät aistit.

  • Dong Young Bae (동영배), Taeyang (태 양) tai SOL, kuten itse tykkäätte, on bändin päävokalisti ja -tanssija. Syntynyt 18.5.1988. Taeyang ei tykkää taistella, joten hän pyrkii sopimaan asiat puhumalla. Hän on lempeä ja huolehtii muista jäsenistä.

  • Kang Dae Sung (강대성) tunnetaan myös nimillä D-Lite ja Delight. Hän on toinen bändin päälaulajista. Syntynyt hän on huhtikuun 26.1989. Daesung on iloinen ja hauska persoona. Hänellä on pakkomielle Doraemon -nimiseen piirroshahmoon.

  • Choi Seung Hyun (최승현), tunnetummin T.O.P. (The Official Pimp), on bändin toinen pääräppäri, sekä beatboxaaja. Hän on syntynyt vuonna 1987 marraskuun 4. päivä ja näin ollen hän on bändin vanhin.. Luonteeltaan hän on tosi  itsepäinen ja sanoo sanottavansa ilman suurempia ongelmia.Yllä BIGBANGin uusin musiikkivideo "Monster". Hieno kappale ja upea MV.
Alla toinen heiltä ilmestynyt MV. Näiltä pojilta voisi linkittää vaikka kuinka monta hyvää kappaletta, mutta tyydyn näihin kahteen, jottei tulisi valinnanvaikeutta.Kaikki kuvat googlen kätköistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti