Tausta

maanantai 8. lokakuuta 2012

Switch Girl!!


Pidin todella tästä draamasta, sillä se oli hauska ja tarina oli erilainen. Draama oli sopivan mittainen; ei liian lyhyt taikka pitkä. Välillä häiritti draaman perusajatuksen "katoaminen". Oli pari jaksoa, joissa draama vaikutti tavalliselta suhdesotku draamalta. Onneksi sitä ei kestänyt kuin sen pari jaksoa. Suosittelen sarjaa varsinkin tytöille, sillä tytöt saavat draamasta enemmän irti.

Switch Girl !! / スイッチガール!!

Genre: Komedia, Romance
Kesto: 8 jaksoa
Valmistumisvuosi: 2007
Kieli: japani
Perustuu samannimiseen mangaan.

Draama kertoo Tamiya Nika nimisestä tytöstä, joka elää kaksoiselämää. Koulussa hän on huippusuosittu, muodikas ja kaikkien (Monkey Kingiä lukuunottamatta) rakastama. Hän käyttäytyy ja on muutenkin täydellisen oloinen, mutta tosiasiassa tämä ei ole totta. Oikeasti hän ei omaa minkäänlaisia käytöstapoja ja hän pukeutuu dorkamaisesti. Hän juoksee alennusmyynneissä perheensä kanssa ja tappelee viimeisistä aletuotteista. Nika ei tietenkään halua muiden tietää hänen tästä puolesta, joten hän varjelee salaisuuttaan hyljätyksi tulemisen pelossa. Yhtenä päivänä kouluun tulee uusi oppilas, joka kuitenkin näkee Nikan lävitseen. Miten käy ja mitä kyseinen oppilas itse salaa?

Näyttelijät:

  • Tamiya Nikaa näyttelee Nishiuchi Mariya, joka hoisi osansa mielestäni esimerkillisesti. Ei Nikan rooli ollut mikään helppo, joten arvostukseni näytelijää kohtaan kasvoi. Tamiya Nika on niin sanottu "Switch Girl", sillä on todellisuudessa ihan eri ihminen, kuin hän ulospäin kuvan antaa. Hänen oma luonteensa karkotti häneltä nuorena kaikki kaverit, yhtä lukuunottamatta. Vanhemmalla iällä hänen seurustelukumppanit jättivät hänet, heti kun he näkivät vilauksenkin Nikan todellisesta luonteesta.

  • Nikan kouluun tulevaa uutta oppilasta Kamiyama Arataa näyttelee Kiriyama Renn. Samankaltaiset sukunimet, vahinko vai tarkoitus? Tällä näyttelijällä on aivan ihanat simmut! Harmi kun niistä ei ole oikein kunnon lähikuvaa. Arata saa draamassa selville Nikan todellisen luonteen, mutta mitä hän tekee tiedolla, on jotain arvaamatonta. Mutta kaikki ei ole sitä miltä näyttää, sillä hänkin salaa jotain (Jos oikein muistan, niin salaisuus selviää samassa jaksossa kun Arata esitellään. Joten ei se kauaa ole salaisuutena).

 Mistä voin katsoa draaman?

mysoju.com
dramacrazy.net

Kaikki kuvat googlen kätköistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti