Tausta

maanantai 22. lokakuuta 2012

My Tutor Friend


Tosi hauska elokuva. Sai minut nauramaan ääneen, siitä huolimatta, että kello oli yli puolenyön ja muut talossa olivat jo nukkumassa. Lähdin alunperin katsomaan elokuvaa tietyn miesnäyttelijän takia, ja olen iloinen, että aloinkin. Opin pitämään myös elokuvan päämiesnäyttelijästä, jonka muitakin elokuvia tulen jossain vaiheessa katsomaan. Ei haitannut, vaikka elokuva muistuttaa niin monen draaman juonta, sillä tämä kertoi tarinan eri tavalla, erilaisin juonenkääntein.

My Tutor Friend / 동갑내기 과외하기

Genre: Komedia, Romance
Kesto:110 minuuttia
Valmistumisvuosi: 2003
Kieli: Korea

Elokuva kertoo Su Wanista, joka koulunsa ohella toimii tuutorina. Tähänastisista oppilaista hänellä ei ole hyviä kokemuksia, mutta hän ei kuvitellutkaan löytävänsä vielä huonokäytöksisempää opetettavaa. Hän saa kuulla, että hänen äitinsä rikkaan kaverin poika tarvitsisi apua. Joten hän pahaa aavistamatta lähtee pitämään pojalle oppituntia. Ji Hoon ei ole ihan sitä mitä hän kuvitteli löytävänsä. Hän oli 21 -vuotias lukiolainen, jolla ei ole minkäänlaisia käytöstapoja. Kuinka kauan Su Wan kestää Ji Hoonia?

Näyttelijät:

  • Kim Ha Neul (김하늘) näyttelee 21 -vuotiasta yliopisto opikelijaa Su Wania. Hän toimii tuutorina, jotta saisi maksettuaan lukuvuosimaksunsa. Hyvältä ei näytä, sillä hän jättää työt kesken. Hänen äitinsä kieltää häntä jättämästä seuraavaa työtä kesken, joten Su Wanilla ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin vain jatkaa Ji Hoon opettamista.

  • Ji Hoonia näyttelee Kwon Sang Woo (권상우). Ji Hoon käy lukion vikaa vuotta jo kolmatta vuotta. Hänen isänsä haluaa Ji Hoon valmistuvan, joten hän palkkaa Ji Hoonille tuutorin. Su Wan ei ole ensimmäinen tuutori, joka yrittää auttaa häntä. Ji Hoon on saanut kaikki muut tuutorit lopettaman huonolla käytöksellään.

 Mistä voit katsoa elokuvan?

mysoju.com
dramacrazy.net

Kaikki kuvat googlen kätköistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti