Tausta

maanantai 20. toukokuuta 2013

School 2013


Mistä näitä hyviä draamoja oikein tulee? Olen tämän vuoden aikana katsonut nyt kaksi draamaa ja kumpikin niistä vei mukanaan. Tämä draama käsitteli mielestäni todella tärkeä aihetta; koulukiusaamista. Tiedän, että näin sanoessani saan joidenkin korvaan draaman kuulostamaan tosi tylsältä. Tosiasia on, että draama opetti minullekkin jotain uutta. Tarina kosketti ja päänäyttelijät olivat ihan mahtavia. Draamaa kyllä riitti aina viimeiseen jaksoonkin asti. Sarjan loputtua muutama asia jäin mietityttämään, mutta enemmän harmitti sarjan loppuminen. Ja todellakin suosittelen kaikille! Olisi kiinnostava kuulla teidän mielipiteitä draamasta, joten toivon näkeväni niitä kommenteissa :)

School 2013 / 학교 2013 / School 5 / 학교 5

Genre: Koulu, draama, nuoret
Jaksoja: 16 + 1 Special
Valmistumisvuosi: 2013
Kieli: Korea

School 2013 kertoo Seungri High School'n opiskelijoiden koettelemuksista. Tarkemmin ottaen toisen luokka-asteen toisen luokan opiskelijoista. Se on luokka, joka tuottaa opettajille eniten päänvaivaa. Luokassa on hikipinkoja ja ongelmatapauksia. Opiskelijat saavat uuden luokanvalvojan, sekä uuden kieltenopettajan. Rehtorin toiveena on, että luokka oppii käyttäytymään ja heidän arvosanat nousevat. Vuoden aikana opiskelijat eivät ole ainoita, joiden on muututtava, vaan myös opettajien.


Näyttelijät:


  • Jung In Jae näyttelijänä Jang Na Ra (장나라), on nuori opettaja. Koulussa osa-aikaisena aloittanut, joka saa heti haastavimman luokan. Hän todella lempeä ja laittaa oppilaat itsensä edelle. Injae uskoo kaikista aina hyvää ja vääryden kohdatessa hän haluaa korjata sen. Hän haluaa opettaa oppilaille sopivalla tyylillä. Injae haluaa, että hänen tunneillaan kaikki olisivat hereillä. Hän toivoo, että koko luokka voisi valmistua samaan aikaan.

  • Kang Se Chan'ta näyttelee Choi Daniel (최다니엘). Ennen toimi luokanvalvojana, mutta jostain syystä päätyi yksityisopettajaksi. Hän opettaa kokeita varten, eikä välitä jos joku nukkuu tunnilla. Kuten Injae niin hänkin opettaa äidinkieltä. Sechan yrittää mahdollisimman vähän sekaantua opiskelijoiden yksityiselämään. Tämän vuoksi hän päätyi pitämään yksityistunteja rikkaiden lapsille. (Ehdottomasti lempihahmoni sarjassa!)

  • Lee Jong Suk'n (이종석) näyttelemä Go Nam Soo on sarjan keskeisin henkilö. Hänen päivärytminsä koostuu kouluun menemisestä ja siellä nukkumisesta (ja syömisestä). Nam Soo ei todellakaan ole kiinnostunut opetuksesta. Uuden luokanvalvojan saapuessa, hän kiinnostuu enemmän mitä ympärillä tapahtuu. Nam Soosta ei tiedetä paljoakaan, hän ei kaveeraa kenenkään kanssa. Hän on täysi mysteeri. Vähä vähältä katsojalle kerrotaan Nam Soon taustoista. Uteliaana ihmisenä tämä juuri sai minut koukuttumaan sarjaan.

  • Myöhemmin sarjaan tulee mukaan Park Heung Soo, jota näyttelee Kim Woo Bin (김우빈). Jos pitäisi kuvitella millaiselta koulukiusaaja näyttää, niin juuri häneltä. Heung Soo ei todellakaan ole ystävällisemmästä päästä, ehkä vasta kun hänet tuntee kunnolla. Juuri kun sarjassa draama alkaa hellittämään, siirtyy Heung Soo Seungri High Schooliin. Tästä vasta draamaa syntyykin.
 
  • O Jung Ho, Kwak Jung Wook (곽정욱), on luokan häirikkö. Hänen jengiinsä kuuluu Lee Yi Kung (이이경) ja Lee Ji Hoon (이지훈). Jungho  ja hänen jenginsä ovat aina myöhässä ja aiheuttavat ongelmia lähes joka päivä. He aikalailla määräävät suurta osaa luokasta ja saavat aina tahtonsa läpi. Opettajat eivät tietystikkään pidä heistä. Injae kuitenkin uskoo voivansa muuttaa Junghon käytöksen. (Menetin hänelle sydämmeni speciaalissa :3)

  • Park Se Young (박세영) näyttelee Song Ha Kyung'ta, luokan fiksuimpiin kuuluvaa. Hänelle arvosanat on kaikki kaikessa. Kaikki vapaa-aika kuluu opiskeluun. Hakyung käy Se Chanin yksityistunneilla. Koulussa hän on mallioppilas. Hän tähtää Korean huippu oppilaitokseen, jonne pitää olla lähes virheetön todistus. Tämä asettaa Hakyungille suuret paineet ja tekee hänestä tylyn muita kohtaan. 

Mistä voit katsoa draaman?

dramacrazy.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti