Tausta

maanantai 13. toukokuuta 2013

Jackals Are Coming


En ymmärrä miksi tämän elokuvan arvostelut ovat niin alhaiset, sillä elokuva oli minusta todella hyvä. Juoni oli erilainen ja jaksoi yllättää aina. Ihan viimeisillä minuuteilla tapahtui niin paljon, että ihan odotin mitä tulee tapahtumaan. Päädyin katsomaan elokuvaa päämiesnäyttelijän takia. Todella hyvin onnistunut roolissaan. Elokuva oli viihdyttävä, joten suosittelen katsomaan.

Jackals Are Coming / Codename: Jackal / 자칼이 온다

Genre: Rikos
Kesto: 107min
Valmistumisvuosi: 2012
Kieli: Korea

Choi Hyun (Kim Jaejoong, 김재중) on idoli, joka päättää rauhoittua hotellissa muiden tavoittamattomissa. Mikään ei suju alusta lähtieenkään. Hänet on palkattu murhaamaan Bong Minjun (Song Jihyo, 송지효). Mutta Minjun ei ole yhttän sitä mitä hän antaa olettaa. Poliisit yrittävät löytää Jackal nimellä esiintyvää murhaajaa. Heidän saamiensa vihjeiden mukaan hänkin on samassa hotellissa. Voitte kuvitella millainen sotku tästä syntyy, kun he ovat kaikki samassa hotellissa...

Mistä voit katsoa elokuvan?

dramacrazy.net

3 kommenttia:

 1. En normaalisti jaksaisi katsoa tätä, mutta nuo pinkit teipit kiinnittivät huomion! (pakko katsoa, olen sadisti~ no ei vaan näyttää aika hauskalta) Ja toinen asia mikä pakottaa katsomaan elokuvan, on Kim Jaejoong! <3<3 Rakastan sitä poikaa~~ Tai no miestä, ihan sama. Voiko elokuvan katsoa enkku subeilla youtubesta? Kiitos hyvästä postauksesta! (taas :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) Jaejoong on todellakin komee! Youtubesta ei tällä hetkellä löydy. Muutaman kuukauden päästä varmaan saattaa löytyä, jos jaksaa odottaa siihen asti.

   Poista
 2. Sinulle on tunnustus blogissani:
  http://allluvasia.blogspot.fi/2013/05/new-blog-love.html

  VastaaPoista