Tausta

maanantai 6. toukokuuta 2013

A Werewolf Boy


Olin halunnut katsoa elokuvan jo siitä lähtien, kun kuulin siitä ensimmäisen kerran. Olin odottanut elokuvaa niin kauan, että kun viimein pääsin näkemään sen, oli odotukset korkealla. Alku ei näyttänyt yhtään lupaavalta, mutta onneksi elokuva parani huimasti sen jälkeen. Tarina oli ainutlaatuinen ja koskettava. Elokuvan lopussa itkin lopun epäoikeudenmukaisuutta ja sen surullisuutta. Lyhyesti sanottuna elokuva oli odotuksen arvoinen.

A Werewolf Boy / Wolf Boy / 늑대소년

Genre: Romance, Fantasia
Kesto: 125min
Valmistumisvuosi: 2012
Kieli: Korea

Soon Yi, Park Bo Young (박보영), muuttaa perheensä kanssa vanhaan taloon. Hän herää yöllä kummalliseen ääneen ja päättää selvittää mistä se tuli. Soon Yi käy vanhaan latoon sisälle ja näkee siellä ensimmäistä kertaa tämän oudon pojan. Aamulla ihmetellään poikaa ja alkaa herää kysymyksiä. Kuka hän on ja mistä hän tulee? Mitä hänen kanssan tehtäisiin? Soon Yi ei pidä yhtään siitä ajatuksesta, että poika asuisi heidän kanssaan kunnes hänelle löytyisi uusi asuinpaikka. Mysteeristä poikaa näyttelee Song Joong Ki (송중기).


Mistä voit katsoa elokuvan?


dramacrazy.net

3 kommenttia:

 1. Vaikuttaa mielenkiintoselta :D voisin itsekin katsoa :D Et ole vastannut kommenttiini Boyfriend postaukseen, millä tavalla kaksosten suhde on vähän akward/nolo? Mitä sillä tarkoitetaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos kommentista ja anteeksi, että vastaamisessa kesti hieman! :)

   Awkward suhde näillä kahdella tarkoittaa esim. sitä, että jäädessään kaksin he eivät välttämättä keksi mitään puhuttavaa ja ovat todella vaivaantuneita. En osaa sitä tätä paremmin oikein selittää anteeksi! :)

   Poista
 2. Ei se mitään kiva ku vastasit :) Aa okei ihmettelin vähä et mitä sil tarkotetaan :D nehän on vähä ku mä ja mun ex-bestis ;D suloiset pikkupojat KwangMin ja SungMin <3

  VastaaPoista