Tausta

maanantai 27. toukokuuta 2013

Hidarime Tantei EYE


Eli tämän jutun kirjoitin minä eli TheRandomGirl. Olenkin muutaman kerran jo Mitchiä kirjoittelussa auttanut, mutta nyt ensimmäistä kertaa ihan "virallisesti" kirjoitan postauksen. :)

Olin suunnitellut tämän draaman katsomista jo muutaman vuoden ajan ihan Ryosuke Yamadan (mies, jonka takia koukutuin Aasialaisiin draamoihin) takia. Nyt kun viimein sain aikaiseksi katsoa tämän, en todellakaan joutunut pettymään. Juoneen jäi koukkuun ja se oli yllätyksiä täynnä. En olisi todellakaan arvannut loppuratkaisua edes viimeisen jakson alussa! Itse ainakin tunteilin tämän draaman mukana, koska koko ajan tapahtui jotakin olettamatonta. (Ja tietysti tipuin tuolilta joka kerta, kun paidatonta Ainosukea näytettiin).

Hidamari Tantei EYE/Left-Eye Detective EYE/左目探偵EYE

Genre: action, rikos, drama
Jaksoja: 1 Special + 8 (special jakso ensin ja sitten vasta itse drama)
Valmistumisvuosi: 2010
Kieli: Japani


Tanaka Ainosuken ainut läheinen ihminen, hänen täydellinen isoveljensä, kuolee mystisessä onnettomuudessa jätettyään Ainosukelle ison summan rahaa ja luovutettuaan tälle vasemman silmänsä leikkauksessa. Ainosuke huomaa pian näkevänsä vasemmalla silmällään asioita, joita hänen veljensä on nähnyt. Yhdessä hieman lapsellisen kouluterveydenhoitajansa Sayama Hitomin kanssa Ainosuke saa selville hänen veljensä yhteydestä rikollisjärestöön, joka ei kaihda tappaa tiellään olevia ihmisiä. Ainosuke päättää selvittää kaikki rikokset, joissa hänen veljensä on ollut osallisena, veljensä vasemman silmän kertomien kuvien avulla.


Näyttelijät:

  • Tanaka Ainosukea näyttelee Yamada Ryosuke. Ainosuken vanhemmat kuolivat hänen ollessa pieni, siitä lähtien hän on elänyt isoveljensä kanssa. Ainosukella on silmäsairaus, jonka takia hänen näkönsä on ollut aina heikko. Hänen veljensä luovuttaa Ainosukelle vasemman silmänsä, että tämä voisi toteuttaa unelmaansa taiteilijana. Ainosuke asettaa muut aina edelleen ja on päättänyt pelastaa kaikki veljeensä liittyviltä teoilta. Hän kuitenkin luottaa veljeensä viimeiseen asti ja uskoo tämän olevan edelleen hyvä.

  • Kouluterveydenhoitaja Sayama Hitomia näyttelee Ishihara Satomi. Hitomi on pahoissa raha- ja velkahuolissa oleva nuori nainen. Hän on shoppailuriippuvainen ja äärimmäisen utelias. Hitomi ei pysty vastustamaan kiusausta, esimerkiksi painaa nappia, jossa lukee: ei saa koskea. Hän liittäytyy Ainosuken seuraan ja auttaa tätä saadakseen rahaa, mutta alkaakin kiintyä poikaan ja lopulta raha ei olekaan tärkeintä.

  •  Yokoyama Yu näyttelee Tanaka Yumehitoa, Ainosuken isoveljeä. Yumehito on nero, mutta sattumien kautta päätynyt väärälle puolelle käyttämään taitojaan. Ainut ihminen, josta hän välittää tuntuu olevan pikkuveli Ainosuke, mutta tämäkin on välillä kyseenalaista.

Mistä voin katsoa draaman?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti