Tausta

maanantai 12. marraskuuta 2012

Yes Or No


Kaunis tarina kahden tytön välisestä suhteesta, joka kannattaa katsoa. Elokuva oli erittäin vaikea löytää netissä katsottavana, mutta monen tunnin metsästyksen jälkeen löysin yhden. Ja heti elokuvan katsottua toisen youtubesta...

Yes Or No / อยากรัก ก็รักเลย

Genre: Romance, Tyttörakkaus, Gender Bender/Cross-dressing
Kesto: 106 minuuttia
Valmistumisvuosi: 2010
Kieli: Thai

Elokuva kertoo Pie nimisestä tytöstä, joka vaihtaa lukiossa huonettaan ja huomaa saaneensa tomboyn huonekaveriksensa. Piellä on huonot kokemuksen tomboyista, eikä asiaa auta hänen TOMeja vihaava äitinsä. Ajan kuluessa he kuitenkin ystävystyvät, mutta siitä seuraa vain harmia. Saako tarina onnellista loppua?

Näyttelijät:

 • Pie, Sucharat Manaying (สุชารัตน์ มานะยิ่ง ), on kiltti ja muutenkin mukava tyttö rikkaasta perheestä. Hänellä on poikaystävä nimeltään P'van (Soranut Yupanun), joka on hänen lapsuudenystävä. Piellä on lemmikkinä kala (lajista ei hajuakaan).


 • Supanart Jittaleela (ศุภนาฎ จิตตลีลา) näyttelee Kimiä. Kim on tomboy, joka on ystävällinen ja komea. Hänen perheensä ovat viljelijöitä, joten hänkin on kiinnostunut kasveista. Hän osaa myös soittaa kitaraa.


 • Arisara Tongborisuth (อริสรา ทองบริสุทธิ์) näyttelee kaunista Janea, joka rakastuu korviaan myöten Kimiin. Jane on Pien hyvä ystävä, ja tutustuu hänen kauttaan Kimiin. Hän tekee mitä vain, jotta Kim pitäisi hänestä.

Mistä elokuvan voi katsoa?

movshare.net
youtube.com; 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8


Kaikki kuvat googlen kätköistä.

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks tos leffas muka oo sitä äänt ku ne puhuu..? O.o

   Poista
  2. Kyllä leffassa ääni on. Ja kyllä Kim on myös tyttö. Sitähän sä kysyit?

   Poista