Tausta

maanantai 3. syyskuuta 2012

You're My Pet


En odottanut elokuvalta paljoakaan, joten yllätyin kuinka hyvä elokuva itseasiassa olikaan. Elokuva oli toteutettu hienosti ja oli kivaa katseltavaa. Geun Suk vei totaalisesti sydämeni. Ei kukaan voi olla samaanaikaan sekä söpö, että seksikäs. Ihme kyllä Geun Suk nähtävästi pystyi tähän.

You're My Pet / 너는 펫

Genre: Romance, Komedia
Kesto: 110 minuuttia
Valmistumisvuosi: 2011
Kieli: Korea
Perustuu mangaan Kimi wa Pet.

Kertoo Eun Yi nimisestä nuoresta naisesta, joka on töissä muotialalla. Hänen suhteensa miesten kanssa eivät oikein onnistu, ja työpaikallakin on kireä tunnelma.Kun hän yhtenä päivänä palaa kotiinsa, hän löytää tuntemattoman miehen talostaan. Mies osoittautuu hänen veljensä kaveriksi, joka tarvitsee yösijan. Eun Yi on kielteinen ehdotusta vastaan. Yöllä hänen veljensä ja mies solmivat kuitenkin sopimuksen, jonka mukaan mies saisis asua hänen sisarensa talossa. Kun Eun Yi saa kuulla asiasta hän yrittää saada veljeensä kiinni, mutta hän ei vastaa puhelimeen. Tästä johtuen hän päätyy asumaan miehen kanssa. Eun Yillä oli vain yksi ehto; miehen pitäisi käyttäytyä kuin koira

Näyttelijät:

  • Ji Eun Yi, Kim Ha Neul (김하늘 ), on menestynyt muotilehden editoija, jolla ei ole ollut onnea miesrintamalla. Miesten mukaan vika oli aina Eun Yi:ssä, joten hänen kaverinsa ehdottivat, että hän hankkisi lemmikin. Ottamalla lemmikin hän oppisi olemaan lempeämpi ja näin ollen tulisi paremmin toimeen ihmisten kanssa.
  • Kang In Ho, Jang Geun Suk (장근석), on taitava balettitanssija ja toivoo pääsevänsä joskus koreokrafisoimaan musikaaleja. Hän ei pysty tanssimaan enää naisten kanssa, sillä hän vahingossa pudotti naisen, ja tästä johtuen nainen ei enää voinut tanssia. In Ho on hurjan positiivinen ja hurmaava nuorimies, joka pääty kodittomaksi.

Mistä elokuvan voi katsoa?

mysoju.com
dramacrazy.net
kimchidramas.net

Kaikki kuvat googlen kätköistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti