Tausta

maanantai 24. syyskuuta 2012

T-ARA


T-ARA on ollut nyt viime aikoina paljon julkisuudessa sen jälkeen kun Hwayoung jätti ryhmän. Media liioitteli asiaa, josta seurasi suuri sanaharkka fanien seurassa. Moni uskoi mediaan, jonka seurauksena he jättivät T-ARAn kuuntelun. Fakta tosiaan oli, ettei minkäänlaista kiusaamista ollut. Oli vain joukko tyttöjä, jotka eivät syystä tai toisesta tullut toimeen keskenään. Tämä on ihan ymmärrettävää, sillä en minääkään tule toimeen kaikkien kanssa. Minulle T-ARA on aina tyttöbändien parhaimmistoa, enkä anna median muuttaa sitä faktaa!

T-ARA / 티아라 / T♔ARA / "Tiara"

Kuusihenkinen eteläkorealainen bändi.
Nimi tulee ajatuksesta olla musiikkialan kuningattaria -> tiara.
T-ARA on siitä erikoinen bändi, että sen johtaja vaihtuu joka comebackin yhteydessä. 
Aloittivat vuonna 2009.
Levy-yhtiönä Mnetin alaisena toimiva Core Contents Media.
Laulavat koreaksi, että japaniksi.
Jiyeon, Eunjung, Hyomin, ja Areum ovat T-ARAN pienryhmässä nimeltä T-ARA N4. Se on lyhenne sanoista T-ARA Brand New 4.
Fanikerhon nimi on QUEEN'S, japanissa nimi on Sweet Treasure.


Jäsenet:

 • Ham Eunjung (함은정) on bändin pääräppäri ja alkuperäinen johtaja. Koulussa hän opiskeli näyttelemistä. Syntynyt hän on 12. joulukuuta 1988.
 • Hyomin (효민), oikealta nimeltään Park Sun Young (박선영) on syntynyt 30. toukokuuta 1989. Hänkin kävi koulua, jossa opetettiin näyttelemistä.
 • Jeon Boram (전보람) on syntynyt 22.3.1986, ja on bändin vanhin. Vaikka hän on bändin lyhin pituudellaan 155cm. Hän opiskeli teatteria ja visuaalista ilmaisua yliopistossa.
 • Soyeon (소연), Park In Jung (박소연) on päävokalist. Hän syntyi 5. marraskuuta vuonna 1987. Hän seurustelee Click B:n laulajan Oh Jonghyukin kanssa.
 • Park Jiyeon (박지연) syntyi 7. päivä kesäkuuta vuonna 1993. Hän on bändin päätanssija, sekä "Face of the Group".
 • Qri (큐리) eli Lee Ji Hyun (이지현) on syntynyt vuonna 1986 joulukuun 12. päivä. Hän kävi saman koulun kuin Boram. Hän on tällä hetkellä ryhmän johtaja.

Aikasemmat jäsenet:

 • Lee Jiae (이지애) jätti bändin ihan alkuaikoina, sillä musiikkityyli ei ollut hänelle mieluisa.
 • Yang Jiwon (양지원) lähti samaan aikaan ja samasta syystä kuin Jiae. Nykyisin SPICA bändissä.
 • Nyt viimeisimpänä lähtenyt Ryu Hwayoung (류화영) lähti tosiaan huonojen kemioiden takia.
 •  
  Danista kaavailtiin ryhmän nuorinta jäsentä (14 vuotias), kun hän joulukuussa (2013) liittyi T-ARAn joukkoihin. Hän kuitenkin jätti leikin kesken ja lähti omille teilleen.

 • Lee Ah Reum (이아름), tutummin Areum on toinen T-ARAn uusistä jäsenistä, jotka kummatkaan eivät päässeet kunnolla debytoimaan ryhmässä. Hänen molemmat vanhemmat oli musiikkialalla ja hän itse on musiikkiluokkansa paras. Syntynyt hän on 19. päivä huhtikuuta 1994. Areum jätti ryhmän ja lähtee soolouralle.


Yllä heidän uusin ja alla vähän vanhempaa matskua.
Kaikki kuvat googlen kätköistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti