Tausta

maanantai 6. elokuuta 2012

Attack On The Pin-Up Boys


Tosi hauska elokuva täynnä ihania näyttelijöitä. Suosittelen ehdottomasti katsomaan. Juoni oli kiinnostava ja näyttelijät (varsinkin Heechul) olivat söpöjä. Varsinkin ELF'ien kannattaa katsoa, sillä Super Juniorin pojat ovat tähdittämässä tätä elokuvaa.

Attack On The Pin-Up Boys / Flower Boys / 꽃미남 연쇄 테러사건

Genre: Komedia
Kesto: 81 minuttia
Valmistumisvuosi: 2007
Kieli: Korea

Lukiolaiset nätit pojat joutuivat mysteerisen hyökkääjän uhreiksi. Se mikä tekee tapauksista kummallisia on se, että hyökkäjä heittää uhriensa päälle paskaa. Hän ei hyökkää saman koulun opiskelijoihin kahdesti, joten hänen seuraava uhri oli pääteltävissä. Seuraavaksi olisi vuorossa Neul Paran High, missä alettiin arvuuttelemaan kuka olisi seuraava uhri. Lopulta nimettiin kolme mahdollista uhria. He alkoivat kilpailemaan hyökkääjän mielenkiinnosta, sillä kaikista edellisistä uhreista oli tullut julkkiksia aina tapauksen jälkeen.


Näyttelijät:

  • Kim Ki Bum (김기범 ) näyttelee samannimistä poikaa, joka pitää blogia hyökkääjän toimista. Hän on hiljanen ja filosofisoiva (onko se edes sana?). Hän toimii tarinan kertojana.

  • Choi Si Won (최시원 ) näyttelee myös samannimistä poikaa, joka on oppilaskunnan puheenjohtaja. Siwon on koulun huippuoppilas, sekä hyvin komea. Hän on yksi mahdollisista uhreista.


  • Kim Hee Chul (김희철 ) näyttelee, yllätysyllätys, samannimistä tanssijaa. Hän johtaa kolme henkistä tanssiryhmää koulussa. Hän on tietysti myös hyvännäköinen, joten hänkin on mahdollinen uhri.


  • Kim Young Woon (김영운) näyttelee Kang In (hänen lempinimensä) nimistä judo tiimin johtajaa. Hän on myös mahdollisten uhrien joukossa.
     
  • Mukana myös muita Super Juniorin jäseniä, joita voitte itse koittaa bongailla elokuvasta.

Mistä elokuvan voi katsoa?

mysoju.com
dramacrazy.net


Kaikki kuvat googlen kätköistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti