Tausta

maanantai 30. heinäkuuta 2012

Versailles


Versailles on lähellä sydäntäni, sillä se oli ensimmäinen aasialainen bändi, jota kuuntelin. Ihastuin kyseiseen bändiin jo ensimmäisen kappaleen kuultuani. Versailles on visual kei bändi, joka soittaa melodista metallia. Niille, jotka eivät tiedä mikä on visual kei, uskon, että se selviää tuotapikaa. Ette uskokkaan kuinka vaikeata oli löytää bändistä ihan perustietoja!

Versailles /Versailles Philharmonic Quintet / ヴェルサイユ/ ヴェルサイユ フィルハーモニック クインテット

Japanilainen bändi, joka koostuu kuudesta miehestä.
Aloitti vuonna 2007. Ilmoittivat 19.7.2012 lopettavansa 20.12.12. Tämä mursi sydämeni, sillä olin tuntenut bändin alkuajoista asti. Onneksi oli kirjoittanut esittelyn aikaisemmin melkein valmiiksi, sillä nyt en enää pystyisi.
He laulavat vain japaniksi.
Pukeutuvat rokokoo aikaisiin asuihin, jotka ovat jotain todella kaunista katseltavaa.
Vaikka J-Rockissa fanikerhot eivät ole kovinkaa yleisiä, on Versaillesilla omansa, Descendant of the Rose. Meitä faneja kutsutaan nimellä Descendant. (Olin ihan unohtanut kirjoittaa fanikerhosta, mutta olen nyt sen verran toipunut, että päätin täydentää tätä tekstiä)

Jäsenet:


  • Teru (てる) on bändin kitaristi. Hänen syntymäpäivänsä on 10.4. Syntymävuodesta ei tietoakaan. Terulla on todella söpökin puoli, jota ei musavideoissa pääse näkemään. Hän myöskin pelleilee eniten bändissä tehden itteestään entistä suloisemman.

  • Masashi (まさし) on bändin basisti ja uusin jäsen. Hänen syntymäpäivä on 25. huhtikuuta. Aloitti väliaikaisena basistina Versaillesin keikkailessa, mutta lopulta hänestä tuli osa bändiä.

  • Kamijo, Yuuji Kamijou (上城祐之) bändin hurmaava prinssi, joka on syntynyt 17. heinäkuuta 1975. Kuten arvata saattaa, hän hoitaa laulamisen bändissä.

  • Yuki (ゆき) soittaa rumpuja bändissä. Hänen juhlapäivänsä on 18.2.

  • Hizaki (緋咲), bändin prinsessa. Hän on syntynyt 17.2.1979. Hizaki on bändin toinen kitaristi. Hizakia ja Yasminee tulee arvostaa, sillä he miehinä uhrautuivat ja paahtuivat monikerroksisissa mekoissaan myös kesäisin.

  • Jasmine You (影山勇) on bändin "Eternal Member" ja hänet lasketaan vielä bändiin kuuluvaksi. Hän syntyi 8. maaliskuuta 1979 ja menehtyi 9.elokuuta 2009. Eläessään hän soitti bändissä bassoa.


Yllä Ascendead Master JUBILEE albumilta. Mielestäni Versaillesin parhaimmistoa, ei pidä unohtaa hienoa musiikkivideota!
Seuraavaksi on Serenade, joka on omistettu Jasmine You:lle. Kaunis kappale, joka saa minut kyyneliin vieläkin. Muistan vieläkin sen hetken, kun meille ilmoitettiin Jasminen menehtyneen. Rest in peace Jasmine You!
Ja viimeisenä on kappale, jonka minä kuulin Versaillesilta ensimmäisenä.


Kaikki kuvat googlen kätköistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti