Tausta

maanantai 13. elokuuta 2012

2NE1


2NE1 nimi pitää sisällään kaksi asiaa. New Evolution -> NE ja 21st century ->21. 2NE1 on tarkoitus lausua "to anyone". Bändi voitti vuonna 2011 "Best New Band in the World" -tittelin. 2NE1 tekee tällä hetkellä kappaletta "Take The World On" yhdessä will.i.am:in kanssa. Nämä tytöt ovat pian tunnettuja ympäri maailmaa.

2NE1 / 투애니원

Eteläkorealainen nelihenkinen tyttöbändi.
Aloittanut vuonna 2009.
Levy-yhtiönä YG Entertainment.
Laulavat koreaksi, japaniksi ja englanniksi.

Fanien ja faniklubin nimi on Blackjack. Lyhyesti siksi, koska blackjack -korttipeli pyörii numeron 21 ympärillä. Japanissa fanikerhon nimi on Blackjack Nolza. Kuten aiemmin esitellyillä bändeillä, myös 2NE1:n jäsenillä on omat epäviralliset fanikerhonsa:
Dara - DARAlings
Bom - BOMshells
CL - CLassifieds
Minzy - MINJas

Jäsenet:


  • Dara / Park Sandara (박산다라) on syntynyt 2. marraskuuta 1984. Hän on hauska, rehellinen sekä herkkä luonteeltaan. Hän puhuu korean, englannin ja japanin lisäksi myös kiinaa.


  • Park Bom (박봄) / Bommie / Jenny Park on bändin päälaulaja. Hän on syntynyt 24.3.1984. Bom puhuu sujuvaa englantia, sillä hän opiskeli USA:ssa. Hän ei ole porukan fiksuin, mutta onneksi hänen erikoinen luonne peittää sen pienen tosiasian.

  • CL / Faith Lee / Lee Chae Rin (이채린) on syntynyt Koreassa, mutta hän on asunut USA:ssa, Ranskassa ja Japanissa. Tästä syystä hän osaa englantia, ranskaa ja japania sujuvasti. Syntynyt hän on Helmikuun 26. päivä 1991. CL on bändin johtaja ja hoitaa hommansa hyvin mallikkaasti. Hän laulaa ja räppää. CL on sellainen tytsy, jolle ei kannata ryppyillä, sillä häneltä sitä asennetta löytyy. Hän on ehdottomasti yksi muodikkaimmista olennoista päällä maan.


  • Minzy / Gong Minji (민지) on syntynyt 18. tammikuuta 1994. Ja näin ollen, hän on bändin nuorin.. Bändissä hän laulaa, sekä räppää. Hän on uskomattoman hyvä tanssija, joten pitäkää silmällä häntä musiikkivideoita ja live-esiintymisiä katsellessa.

Ensimmäisenä on heidän uusin tuotos "I LOVE YOU".


Ja seuraavaksi kappale, jonka kuulin heiltä ihan ensimmäisenä.Kaikki kuvat googlen kätköistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti