Tausta

maanantai 23. syyskuuta 2013

To The Beautiful You


Vihdosta viimein löysin aikaa katsoo uusimman version Hana Kimistä! Vanhemmat lukijat varmaan muistavat, kuinka rakastan Hana Kimiä, varsinkin "Nakatsua", yli kaiken! En joutunut pettymään "Nakatsu" -hahmon takia! To The Beautiful You aka TTBY kertoo saman tarinan, hieman muunneltuna tietenkin. Jos olen oikeassa, blogista puuttuu esittely Taiwanilaisesta versiosta. Mikä järkytys, ku luulin tehneeni siitä! Teen sen pikapuoliin, niin kokoelmani on täydellinen :3 Kerron tässä vain lyhyesti, sillä lisää voitte lukea yllä olevasta linkistä.

To The Beautiful You / 아름다운 그대에게

Genre: Koulu, Romance, Komedia, Gender Bender
Jaksoja: 16
Valmistumisvuosi: 2012
Kieli: Korea

Go Jae Hee muuttaa toiselle puolelle maailmaa idolinsa vuoksi. Hän toivoo näkevänsä idolinsa Kang Tae Joon hyppäävän taas korkeutta. Mutta Jae Hee saa kokea pettymyksen, sillä Tae Joon ei jostain syystä enää hyppääkään. Tästä syystä Jay päättää jäädä vielä pitemmäksi aikaa samaan poikakouluun opiskelemaan. En tainnut mainita, mutta hän on tyttö. Voitte kuvitella, kuinka vaikeaa salaisuuden pitäminen on. Varsinkin jos joutuu jakamaan huoneen idolinsa kanssa.


Näyttelijät:


 • Sulli näyttelee Go Jae Heetä.

 • Korkeushyppääjää Kang Tae Joonia , näyttelee Minho.

 • "Nakatsua" eli Cha Eun Gyeol:tä näyttelee Lee Hyun Woo (이현우).


Mistä voit katsoa draaman?

gooddrama.net
epdrama.com

2 kommenttia:

 1. Hmm... En muista koko Nakahatsua, mutta miksi ihmeessä kuvassa ei ollut sitä ylisöpöä(hauskaa) pottatukkapoikaa? :D En vaan satu muistamaan nimeä, sen verran tämän katsomisesta on aikaa... Rakastan tuota draamaa ja olen varma että katson sen vielä uudestaan joku päivä! Vaikka välillä katsominen olikin työn ja tuskan takana kun tuntuu että kuolee häpään hahmojen puolesta... Mutta sellaisiahan ne korealaiset draamat yleensä on, vähän vaikea välttää :) En ollutkaan aikaisemmi ajatellut Minhoa näyttelijänä, mutta näyttää kyllä onnistuvan pojulta paremmin kuin hyvin! :D Ja eikös hän olekin sanonut että jos ei olisi idoli niin haluisi olla urheilija?

  Heh innostuin nyt vähän mutta ei voi mitään ^^ Tykkään tästä blogista hirveästi ja odotan aina seuraavaa postausta innolla :) Olisiko mahdollista saada jossain vaiheessa esittelyä poikabändistä Cross Gene? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eun Geyol leikautti hiuksensa draaman aikana. Kyllä kannattaa katsoa uudestaan ja tutustua myös japanilaisiin versioihin, joissa Nakatsukin tulee tutuksi.
   Ja totta puhut, Minho haaveili tosiaan urheilijaksi pääsemisestä. Mieshän on suuri futisfani.
   Kyllä on mahdollista saada esittely Cross Genestä. Teen sen ensi kuun aikana :)

   Poista