Tausta

maanantai 16. syyskuuta 2013

Jiu: Special Investication Team


Teknisistä syistä jouduin julkaisemaan tämän Randomgirlin puolesta. Kirjoittajana on siis Randomgirl, vaikka sivu väittää jotain aivan muuta.
Päädyin tämän draaman pariin, koska näin kuvan Infiniten L:stä heiluttelemassa tikaria blondissa peruukissa (kyllä se on peruukki). Suoraa sanottuna alkuun tämän draaman juoni oli tylsä ja en pitänyt siitä yhtään, mutta jokaisen jakson myötä jäin aina vain enemmän koukkuun. Jäin vielä toivomaan, että jaksoja olisi ollut lisää.  Mietin pitkään, haluanko edes katsoa tätä draamaa, koska kumpikin päähenkilöistä oli naisia ja juonikin vaikutti oudolta. Mutta kyllä olen ihan tyytyväinen katselukokemukseeni.


Jiu: Special Investigation Team / Jiu: Keishichou Tokushuhan Sousakei /

ジウ / 警視庁特殊犯捜査係

Genre: Action, Rikos, Draama
Jaksoja: 9
Valmistumisvuosi: 2011
Kieli: Japani


Kaksi erittäin erilaista naista työskentelevät poliisina S.I.T –ryhmässä (Special Investigation Team). Vaikka he eivät tunnukaan tulevan toimeen keskenään ja heidän tiensä eroavat, päätyvät he tutkimaan samaa tapausta. He koittavat napata Jiuta, rikollisjoukon johtajaa, jolla tuntuu olevan paljon uskollisia alaisia ja joka tuntuu katoavan aina kuin tuhka tuuleen. Kukaan ei tunnu tietävän Jiun lopullista päämäärää, mutta hän sieppaa lapsia joiden vanhemmat tuntuvat unohtaneen heidät.  Jiuta jäljittäessään kumpikin päähenkilö-naisistamme tapaa henkilön, joka muuttaa heidän näkemystään maailmasta, mutta tulee myös satuttamaan heitä.

Näyttelijät:
  • Motoko Isaki, jota näyttelee Meisa Kuroki, on tarkka-ampuja ja miehiäkin parempi tappeluissa. Hän vaikuttaa tunteettomalta, eikä päästä ketään lähelleen. Huolimatta kovasta asenteestaan ja muiden ennakkoluuloista häntä kohtaan, hän haluaa suojella ihmisiä.

  • Mikado Tabe näyttelee Misaki Kadokuraa, joka on kaikin puolin Motokon vastakohta. Misaki on kaikille kiltti ja luonteeltaan jopa naiivi. Hän ajattelee, että jokaisella on sisällään hyvä puoli. Hän joutuu usein vaikeuksiin ajattelunsa kanssa, mutta uskoo loppuun asti löytävänsä jokaisesta rikollisestakin hyvyyttä.

  • Jiuta näyttelee korealaisbändi Infinitestä tunnettu L. Tästä henkilöstä, josta sarja on saanut nimensäkin, ei paljoa voi kertoa paljastamatta juonta. Jokaisessa jaksossa kuitenkin kuvataan useammankin kerran tätä vaaleilla hiuksilla, valkoiseen pukeutuvaa poikaa, joka heiluttelee tikaria ja tappaa puluja sekä hymyilee pelottavan psykopaattisesti.

Mistä voin katsoa draaman?

gooddrama.net

1 kommentti: