Tausta

maanantai 9. syyskuuta 2013

Moon Child


Minulle kehuttiin tätä leffaa, ei mitään hajuu mistä se kertoisi ja hyviä näyttelijöitä tiedossa. Näillä siis mentiin. Alku oli tosi hauska ja vihdyttävä. Tykkäsin kovasti. Varsinkinkin HYDEn mysteeristä olemuksesta. Keskivaiheillä nopeatempoinen ja sekava, mutta selkiytyi loppua kohden. Kannattaa todellakin katsoa loppuun asti. Loppu yllätti monta kertaa. Leffan jälkeen jäi haikee olo.
Jos genre ja/tai näyttelijät viehättävät niin suosittelen.

Moon Child / ムーンチャイルド

Genre: Mature, Draama, Yliluonnollisuus, Toiminta
Kesto: 120 min
Valmistumisvuosi: 2003
Kieli: Japani, Englanti, Mandariini ja Kanton kiina


Tilanne vuoden 2014 Japanissa, tarkemmin paikassa nimeltä Mallepa, ei ole mikään mieluisin. Mallepassa on monia kansalaisuuksia ja Mallepaa pidetään eturintamana uudelle talouskasvulle. Tästä johtuen syntyy kitkaa monien välille.
Kahdeksan vuotias SHO (Gackt), hänen veljensä SHINJI (Susumu Terijima) ja heidän kaveri TOSHI (Taro Yamamoto) ovat orpoja, jotka elävät varastellen. Yhtenä päivänä nuori SHO löytää haavoittuneen KEIn (Hyde). Hän päättää auttaa tätä ja näin heistä tulee läheiset ystävät. Kasvaessaan SHO oppii Keiltä taitoja, joilla he ryöstävät rahakkaita paikkoja. Kaikki alkaa sujua aina vaan paremmin, mutta kuten osaakin arvata, se ei tule jatkumaan...

Mistä voit katsoa elokuvan?


gooddrama.net

1 kommentti:

  1. Oletko katsonut, Korealaisen toimintaelokuvan nimeltä Iris, se on minun lempi elokuvani? Master's sun, on myös todella hyvä ja tänä vuonna tehty Korealainen elokuva, se on niin ihana.

    VastaaPoista