Tausta

maanantai 18. helmikuuta 2013

ONE OK ROCK

Taas kerran Randomgirlille kuuluu suuri kiitos. Hän esitteli tämän taitavan bändin minulle! Rakastuin heti ja siitä lähtien bändi on kuulunut lempibändeihini. Randomgirl teki taas suuren palveluksen, kun kirjoitti tämän. Kiirettä pukkaa itselläni, joten hänestä on ollut suuri apu. Suurkiitos siis hänelle!

ONE OK ROCK

Tällä hetkellä neljähenkinen JROCK bändi.
Perustettu vuonna 2005 levy-yhtiönään A-Sketch. 
Bändin nimi oli alkujaan ”One O’Clock”, mutta muotoutui myöhemmin One Ok Rockiksi.
Molemmat lausutaan Japanissa samalla tavalla, joten asialla ei ole periaatteessa mitään väliä.

Jäsenet:

  • Neljäs syyskuuta vuonna 1989 syntynyt Kohama Ryota on bändin basisti. Hän aloitti basson soiton vasta liityttyään bändiin. Hän oli Hip-hop ryhmä Headsin jäsen lapsuudenystävänsä Torun kanssa. Luonteeltaan hän on ujo ja ahkera. Ryotan verityyppi on B.
  • Kanki Tomoya on bändin rumpalisti ja vanihin jäsen. Hän on syntynyt 27. kesäkuuta vuonna 1987. Hän harrastaa paljon erilaisia asioita ja lähtee aina mukaan uusiin juttuihin, mutta kyllästyy myös nopeasti. Hän on verityypiltään A.
  • Bändin laulaja Taka eli Takahiro Morita syntyi 17.4.1988. Hän on myös vastuussa biisien sävellyksestä ja sanoituksesta. Oli Jpop bändi NEWSin jäsen, mutta lähti bändistä 2003. Muut jäsenet kertovat hänen olevan luonteeltaan luotettava. Taka väittää olevansa huono englannissa, mutta laulaa ja sanoittaa kuitenkin englanniksi. Verityypiltään hän on A.

  • Yamashita Toru syntyi 7. joulukuuta 1988 ja hän on bändin perustaja, leader ja kitaristi. Hän myös laulaa joitain osuuksia biiseissä. Toru näytteli draamassa Sh15uya. Luonteeltaan hän on todella positiivinen. Hän on verityyppiä O.

Entiset jäsenet:


  • Alexander Reimon eli Alex syntyi 19.3.1988 San Franciscossa. Hän oli bändin kitaristi, mutta lähti keväällä 2009. Nykyään hän työskentelee mallina.
  • Koyanagi Yuu eli Tomo oli bändin alkuperäinen rumpalisti, mutta lähti bändistä ennen tämän depytointia tähdätäkseen näyttelijäksi. Häntä voikin nähdä monissa draamoissa ja elokuvissa hieman pienemmissä rooleissa.
  •  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti