Tausta

maanantai 4. helmikuuta 2013

BOYFRIEND

Tästä bändistä olen halunnut kirjoittaa jo pitemmän aikaa, mutta en vain löytänyt sille aikaa. Itseasiassa tämän bändin esittelyn kunnia kuuluukin Randomgirlle. Suuret kiitokset hänelle. Saa nähä mitä saan ensi viikoksi aikaseksi, vai saanko mitään. Yritän ainakin. Varmaan taas aamuyöllä kirjoitettu. typoja täynnä oleva esittely tiedossa ;)


BOYFRIEND / 보이프렌드

Kuusihenkinen poikabändi.
Aloittanut vuonna 2011.
Levy-yhtiönä toimii Starship Entertainment.

Fanikerho on Bestfriend. BoyFriend -> BF ja BestFriend -> BF. Ja sitten henkilökohtaiset:
Jeongmin - Reflections
Kwangmin - Champions
Minwoo - Illuminates
Youngmin - Royalties
Donghyun - D-namites
Hyunseong - Harmonies

Jäsenet:


 • 2. tammikuuta 1994 syntynyt Lee Jeongmin (이정민) soittaa pianoa ja puhuu sujuvaa englantia. Hän on aina optimistinen, vaikka tilanne olisikin todella huono. Jeongmin on saanut lempinimen ”Mirror Prince”, koska hän tuijottelee itseään paljon peilistä. Jos Jeongminin täytyisi valita yksi bändin jäsenistä, jota hän alkaisi, tapailla hän valitsisi itsensä. Hänen paha tapansa oli pureskella kynsiä.

 • Jo Kwangmin (조광민) on bändin pääräppäri. Hän syntyi 24.4.1995. Vaikka häntä luullaan usein kaksosista vanhemmaksi, hän on veljeään Youngminia 6 minuuttia nuorempi. Kwangmin ajattelee aina muita ja on luonteeltaan innostava. Hän rakastaa Pikatsua. Kwagmin ei osaa vinkata silmää. Vaikka Kwangmin alkuun vaikuttaakin järkevältä ja vanhalta, on hän oikeasti todella lapsellinen ja elelee omissa maailmoissaan.
 • No Minwoo (노민우) on bändin päätanssia ja maknae (synt. 31.7.1995). Hän myös räppää. Minwoon lempinimi on ”King of Sweating”, koska hän hikoilee todella paljon. Hän pitää kaksosten usuttamisesta toisiaan vastaan. Minwoo olisi halunnut antaa viileän kuvan itsestään mutta päätyi olemaan suloinen. Hän on huono kaikissa peleissä ja häviää usein vetoja.
 • Jo Youngmin (조영민) on syntynyt 24.4.1995 ja on 6 minuuttia vanhempi kaksoisveljeään Kwangminia. Hän saattaa olla todella huomionhakuinen ja itserakas, mutta pohjimmiltaan hän on herkkä ja tunteellinen. Youngmin stressaa herkästi ja epäonnistuessaan usein alkaa itkeä. Hänen suhteensa veljeensä on välillä hieman awkward, mutta Youngmin luottaa veljeensä ja he ovatkin todella läheisiä.
 • Bändin leader Kim Donghyun (김동현) syntyi helmikuun 12. päivä 1989. Hän on kiinnostunut muodista ja hänen lapsuuden unelmansa oli tulla pianistiksi. Donghyun puhuu myös hyvin japania ja englantia. Hän oli traineena kuusi vuotta. Donghyun syö jäsenistä vähiten, koska hän on dieetillä.

 • Shim Hyunseong (심현성) on bändin päälaulaja ja hän syntyi 9. toukokuuta 1993. Hän puhuu hyvin japania. Hyunseongin lapsuuden haave oli tulla rumpaliksi. Hyunseong on kiltti, hieman ujo ja hänellä on pelko kameraa kohtaan. Hän rakastaa lukemista ja syömistä. Hyunseong huolehtii aina muista bändin jäsenistä, varsinkin kaksosista ja Minwoosta. 

EXTRA: Kaksosten erottaminen

Parhaiten kaksoset erottaa aivan erilaisista luonteista. Youngmin puhuu paljon ja hakeutuu aina huomion keskipisteeksi kun taas Kwangmin on hiljaisempi ja ajattelee muita ennen itseään.

Kwangmin on muutaman sentin pidempi.
Kwangminin ääni on matalampi kuin Youngminin.
Youngminilla on pieni luomi ranteessa, Kwangminilla kasvoissa.
Youngminin kasvonpiirteet ovat naisellisemmat ja pehmeämmät kuin Kwangminin.
Boyfriendin debyt kappale ja heidän uusin.

4 kommenttia:

 1. Mitä tarkoitta että kaksosten suhde on vähän akward? Tosi hieno blogi ja näistä esittelyistä on ollut mulle tosi paljon iloa ja hyötyä! :D Kiitos kun jaksat tätä joka viikko tehdä ^^

  VastaaPoista
 2. Awkward= Vähän niin ja näin/hankala^^

  VastaaPoista
 3. Onko tietoa olisiko mahdollista että Boyfriend tulisi Suomeen uudestaan?? En nimittäin aluksi tykännyt BF:ästä, sitten huomasin että he ovat IHANIA ja nyt puhun heistä koko ajan, huoneen seinät peittyy heidän kuviin, jne... valitettavasti tämän tapahtuessa keikka oli jo ohi :(...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään en mennyt tuonne keikalle ja nyt harmittaa, koska olen Boyfriendiä jo pitkään fanittanut. :(

   Saattavathan he uudestaan tulla, mutta tuskin ainakaan ihan lähi aikoina. Täytynee odottaa ainakin seuraavaan comebackiin asti, mutta toivotaan poikien pian palaavan Suomeen. :)

   Poista