Tausta

maanantai 11. helmikuuta 2013

H.O.T


Moon Hee Jun comebackin kunniaksi päätin kirjoittaa hänen bändistään. Moni on varmaan kuullut HOT:ista, mutta ei jaksanut kiinnostua enempää. H.O.T on yksi niistä bändeistä, joka tulee tietää.

H.O.T / High-Five Of Teenagers / 에쵸티

Viisihenkinen bändi, jonka uskotaan olleen nykyisen kpop kulttuurin edelläkävijä.
SM Entertainment loi heidät 1996.
HOT hajosi vuonna 2001, syitä ei vieläkään tiedetä.
Kangta and Moon Hee Jun jäivät SMENTille soolo artisteiksi. Loput kolme vaihtoivat levy-yhtiöksi Yejeon Median ja perustivat jlT nimisen bändin.
jtl (제이티엘) tulee jäsenten nimikirjaimista; Jang Woo Hyuk, Tony An ja Lee Jae Won. Aktiivinen 2001-2003.
Huhutaan H.O.Tin comebackista, mutta se tulee olemaan hankalatoteuttaa, sillä kaikillä jäsenillä on tällä hetkellä eri levy-yhtiö.
Fanikerhon nimi on Club H.O.T. Faneja kutsutaan nimellä White Angels.

Jäsenet:


  • Jang Woohyuk (장우혁) on syntynyt vuonna 1978 toukokuun 8. päivä. Lempinimeltään Hammer. Toisiksi vanhin jäsen ja sekä päätanssija, että -räppäri. Woohyuk valittiin bändiin uskomattomien tanssitaitojen takia. Hän oli hiljainen, mutta hauska. Woohyuk vihasi sitä, että häntä pidettiin kylmänä ihmisenä. Fanit äänestivät hänet bändin puhtaimmaksi.

  • Tony An (토니안) korealaiselta nimeltään An Seungho (안승호). Lempinimeltään Soh Oh Gong, joka tarkoittaa apinapoikaa. Hän syntynyt kesäkuu 7. päivä vuonna 1978. Tony räppää englanniksi bändissä. Fanien mielestä Tony peseyty harvimmin.  • Kangta (강타) oikealta nimeltään Ahn Chil Hyun (안칠현) oli bändin päävokalisti. Syntyi 10.10.1979. Hän  kävi samaa yliopistoa kuin Tony. Kangta on vastuussa visuaalisuudesta. Hänellä on kyky lähentyä juuri tapaamiensa ihmisten kanssa tosi nopeasti. Kangta oli herkkä ja hän itki helposti. Hän pitää hiljaisista ja rauhallisista paikoista. Kangta oli tanssimassa Lotte Worldissa kun hänet bongattiin. Hän oli ensimmäinen, joka valittiin H.O.Ttiin

  • Moon Heejun (문희준) on lempinimeltään Gizmo. Hän syntyi maaliskuu 14. vuonna 1978. Hänellä on tapana tärisyttää jalkaansa ja tarttua vieressä istuvaa ihmistä kädestä. Vanhin jäsen ja H.O.Tin johtaja. Hee Jun on bändin fiksuin, sillä hän sai suurimmat pisteet I.Q. testistä. Hee Junilla on todella isot silmät, joista muut jäsenet olivat kateellisia.

  • Lee Jaewon (이재원) oli bändin maknae. Hän syntyi huhtikuun 5. 7980. Lempiniminä Jaewonilla oli Moo-noh eli mustekala, koska hänen vartalonsa oli hyytelömäinen ja Kuk Dari sillä hän on tosi pitkä ja hänen jalkansa olivat pitkät myös. Jaewonilla kykenee pyörittämään kaiken sormensa ympärille.
Ensin on H.O.Tin kappale ja toisena on jtl:n kappale.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti