Tausta

maanantai 7. tammikuuta 2013

Block B

Päädyin kirjoittamaan teille Block B:stä, sillä tällä hetkellä en voi ajatella mitään muuta. Näin BBC:nä sitä toivoi, että kaikki draama olisi jäänyt jo taakse ja että vuonna 2013 ei Block B kohtaisi enää yhtään skandaalia. Ainahan sitä toivoa saa. Meidän kauhuksemme/suruksemme/iloksemme/järkytykseksemme (paljon tunteita tässä mukana) Block B nosti syytteen Stardomia vastaan. Lisää voitte lukea allkpopin sivuilta. Liian pitkä tähän kirjotettavaksi. Nyt saa BBC vain odotta tietoa siitä, miten Block B:lle käy. He saattavat joutua luopumaan nimestään (Stardomin omaisuutta) ja vaihtamaan levy-yhtiötä. 
Ei pidä unohtaa Stardomin alaisina olevia EvoL ja Topp Doggia. Miten näille rookieille käy? Topp Dogg ei ole vielä edes debytoinut. EvoL on, mutta todella heikosti. Syyttää voimme vain Stardomia.
Toissa vuonna kun Block B teki virallisen debyyttinsä, he saivat erityisen paikan kpopin valtaamasta sydämestäni. Tämä tunneside laitettiin heti koetukselle kun heidän kappaleita alettiin bannata ja livejä lyhennellä. Sitten tuli viime vuoden yksi suurimpia skandaaleja koskien Block B:n haastattelua Thaimaassa. Pojat käyttäytyivät lapsellisesti ja antoivat itsestään huonon kuvan. Lisää täältä.
Block B on ainutlaatuinen bändi, jollaista en ole koskaan ennen nähnyt. He eivät välitä minkälaisen kuvan itsestään antavat, vaan derppaavat ihan kunnolla. Heillä on yksi kpop-maailman parhaista räppäreistä, jonka sanoitukset ovat jotain todella upeaa (osa kunniasta kuuluu tietysti myös Kyunille). Tästä bändistä en tule luopumaan!
BBC:t ympäri maailmaa pelkäävät Block B:n puolesta. Onneksi Kpopin yhdistävä voima on saanut monet muutkin fanikerhot mukaan kannustamaan Block B:tä ja tukemaan Block B:n faneja. TVXQ:n fanit ovat kokeneet samankaltaisen draaman silloin kun viisihenkisestä bändistä tulikin kaksihenkinen. Block B:lle tuskin näin käy, sillä tällä kertaa koko bändi on levy-yhtiötä vastaan. Nyt voimme vain odottaa miten käy. Lupaan päivitellä sitä mukaan, kun jotain tapahtuu. Seven People Together Forever!
// Block B aikoo jättää Stardomin.
// Uusi levy-yhtiö elokuussa 2013.

Block B / Block Busters / 블락비

Seitsenhenkinen poikabändi.
Aloittaneet vuonna 2011, mutta kokemusta löytyy monelta jo ennen debytointia.
Levy-yhtiönä Seven Seasons.
Laulaneet vain koreaksi.

BBC on, kuten varmaan arvasittekin, Block B:n virallisen fanikerhon nimi. Lyhenne sanoista Block B Club. Henkilökohtaset kerhot:
Jaehyo - Herp
Kyung - Pickle
U-Kwon - Kitten
Zico - Zicova
B-Bomb - Dimples
Taeil - Sharkbait
P.O. - Pearl

Jäsenet:


 • Ahn JaeHyo (안재효) on syntynyt joulukuun 23. vuonna 1990. Harrastaa pesä- ja koripalloa. On hyvin tietoinen hyvästä ulkonäöstään. Ei ihme, että hän vastaa bändin visuaalisesta puolesta. Hän nukkuu välillä ilman housuja ;). Jaehyuolla on tatuointi kädessään. Hän pitää todella paljon A-Pinkistä. Jaehyo on tunnettu pikatsu asustaan. Muiden jäsenten mielestä Jaehyo on kaikista nopein suihkussa kävijä. Hän oli traineena Cubessa ja oli vähällä debytoida BEASTissa. Jaehyo kutsuu itseään vanhimmaksi, vaikka Taeil ja B-Bomb on vanhempia. Voitti 1. sijan Mnet Pretty Boy kilpailussa, Busan kategoriassa (kotikaupunki on Busan).

 • Park Kyung (박경) on saanut lempinimen "Cucumber" johtuen hänen pitkistä kasvoista. Kyung tarkoittaa Raamattua koreaksi. Syntynyt heinäkuun 8. päivä 1992. Kyung sanoo, ettei kotityöt onnistu häneltä. Mielstäni tämä vaikuttaa vähän miesten tavallisilta tekosyiltä ;). Hän harrastaa netissä surffailua. Kyung on bändissä räppäri. Kyung ja Zico ovat tunteneet toisensa ala-asteelta asti. He tuottavat yhdessä kaikki Block B:n albumit. Opiskellut Amerikassa vuoden ja Uudessa Seelannissa kaksi vuotta. Joten ei ihme, että hänellä on paras enkun kielitaito.

 • U-Kwon tulee hänen oikeasta nimestään Kim Yu Kwon (김유권). Hän syntyi vuonna 1992 huhtikuun 9. päivä. Harrastaa lukemista, musiikin kuuntelua ja elokuvien katselua. Tällä hetkellä hän lukee One Piece -mangaa. U-Kwon osaa soittaa sähkökitaraa. Hän on vastuussa hymyilemisestä ja tanssista. Hän oli ensimmäinen jäsen joka paljasti vatsalihaksensa. Muiden jäsenten mukaan U-Kwon on tosi viaton. Hän kuulemma tekee parasta riisiä muihin jäseniin verrattuna, ja tämän lisäksi hän tekee hyviä voileipiä. U-Kwon rakastaa kissoja. "Beup" on U-Kwonin kehittämä ilmaus, jonka hän ihan vahingossa kirjoitti näppäimistöä hakatessaan. U-Kwon keksi sanalle myös määritelmän. "Beup" kuvaa iloista olotilaa/tunnetta.

 • Woo Ji Ho (우지호) elikkä Zico on bändin johtaja sekä pää räppäri. Nimi Zico tulee hänen nimestään "Ji" + Co. Hän käytti tätä nimeä Japanissa ollessan. Lempinimi Jamaican Beggar tuli MTV:n “Match Up“ sarjan aikoihin, kun hänellä oli rastat. Zico syntyi syyskuun 14.1992. Ennen Block B:tä hän opiskeli Japanissa taidetta kolme vuotta. Huhutaan, että hänen piti debytoida SHINeessä. Zico tykkää Hello Kittystä tosi paljon, mutta hän ilmoitti jättäneensä hänet. Vaikka Zico on toiseksi nuorin, on hän monesti osoittanut ansaitsevansa johtajan paikan bändissä. Thaimaa skandaalin jälkeen hän ajoi hiuksensa osoittaakseensa katumusta. Ennen Block B:tä Zico räppäsi nimellä Scribble (낙서) japanissa.

 • B-Bomb, oikealta nimeltään Lee Min Hyuk (이민혁). Hän on bändin päätanssija. Hän on syntynyt 4. joulukuuta 1990. Harrastuksina hänellä on pianon soitto ja muotilehdistä leikkely. Nimi B-Bomb tarkoittaa ainutlaatuisena ja harvinaisena olemista. Bomb kuvaa hänen räjähtävää vaikutusta. Muiden jäsenten mukaan hän on suihkussa kauiten. Minhyuk sai muut jäsenet ihmettelemään mitä hän suikussa teki, sillä hänen jälkeensä suiku usein jäi punertavaksi. Punanen väri tietysti johtui hänen punasesta hiusväristään.

 • Lee Taeil (이태일) on bändin vokalisti, joka on syntynyt syyskuun 24.1990. Harrastuksina on hattujen keräily ja kalan kasvattaminen. Hänellä on kala nimeltään “Super Equus”. Taeilin mielstä hänen huonoin piirteensä on hänen silmänsä, sillä ne ovat kuulemma liian pienet. Tämän takia Taeil käyttää aurinkolaseja ja hattuja usein. Taeil on bändin vanhin, mutta lyhin. Hän on vain 167cm pitkä.

 • Pyo Ji Hoon (표지훈) on bändin maknae. Syntynyt helmikuun 2. päivä 1993. Hänellä oli vaikeuksia välitä itselleen esiintymisnimi. Pyo, Piyo vai P.O... Lopulta hän päätyi P.O:n. Muiden jäsenten mukaan hän tekee eniten kepposia. Hän tykkää shoppailla, mutta on ujo tyttöjen läheisyydessä. P.O nukkuu Toto nimisen pehmolelun kanssa. Ennen debutointia hän yli ylipainoinen. Tekee paljon aegyoa. Sandara Parkin (2NE1) suuri fani. P.O:n taustakuvana oli joskus (ei tiedetä onko enää) Dara. Thaimaa skandaalin aikaan Block B sai paljon adresseja, jotta jäsenet tekisivät itsemurhan. P.O meni tästä niin kovaan shokkiin, että joutui sairaalaan.
 • Block B:n alkuperäiset jäsenet Mino ja Hanhae lähtivät ennen virallista debyyttiä.

Ensin heidän uusin ja sitten heidän ensimmäinen musavideollinen kappale.

1 kommentti:

 1. Surettaa kauheesti nää block b:n skandaalit, toivottavasti kaikki selviää parhain päin :(
  Mut joo tää oli hyvä postaus ;)

  (http://allluvkpop.blogspot.fi/)

  VastaaPoista