Tausta

maanantai 21. tammikuuta 2013

A-JAX


Sainpas vihdoin aikaseksi kirjoittaa tämän.Poikiin tutustuessa jäin koukkuun heidän tosi tv -sarjaan. Osa sarjasta on käsikirjoitettua ja se osa sarjassa vähän tympii. Mutta onneksi sarjassa päästään näkemään poikia käyttäytymässä kuin he käyttäytyvät ;)

A-JAX / 에이젝스

Levy-yhtiönä DSP Media.
Debutoineet vuonna 2012.
Heidät esiteltiin aluksi DSP Boyz -nimellä, mutta se vaihdetiin debutoinnin aikoihin Ajax:ksi.
Seitsemän miespuolista jäsentä.
A-Jax tulee Kreikan mytologiasta. Ajax oli Troijan sodan sankari.
A-LIGHT(fanikerhon nimi); fanit saavat A-Jaxin loistamaan yhä laajemmalle.


Jäsenet:

Park Sungmin (박성민) on bändin päävokalisti. Pisin pituudella 187cm. Sungmin on syntynyt toukokuun viimeinen päivä 1993. Hän on bändin tunnelman luoja. Hän saa muut hyvälle tuulelle. Sungmin on itsevarma tanssiessaan, mutta Hyeongkon on sitä mieltä, että Sungminin liikkeet ovat liian pieniä hänen kokoonsa nähden.

Päätanssija Moon Hyojun (문효준) syntyi 29.4.1991. Hän osaa pelata jalkapalloa. Hyojun on ahkerin bändissä, minkä todistaa se, että hän herää ensimmäisenä ja siivoaa harjoitteluhuoneen. Hän on todella luotettava. Hyojun hymyilee paljon ja tekee paljon aegyoa.

Maeng Yoon Young (맹윤영), muotoillaan usein Yunyoung. On syntynyt helmikuun 15. päivä vuonna 1993. Yunyoung osaa japania hyvin. Hän halusi olla suunnittelija. Yunyoung tykkää (karvaisista) eläimistä. Hän lässyttää eläimille, niitä nähdessään. Hän osaa korjata koneita, jotenka hän päätyy usein korjaamaan yhtiön rikkoutuneita elektroniikka koneita.

Seo Jaehyung (서재형) on "Face of the Group". Hän syntyi 2. huhtikuuta 1990. Jaehyung on todella kilpailunhaluinen ja rakastaa lyödä vetoa. Hän hyväksyy minkätahansa vedon, mutta vihaa jos hän häviää sen. Jaehyung ei pelkää mitään.

Kim Hyeongkon (김형곤) on syntynyt joulukuun 3. päivä 1988. Hän on bändin leader ja pääräppäri. Hyeongkon kävi jo armeijan vuosina 2008-2010. Hän on saanut siitä lempinimen "Army Idol". Hyeongkon kiljuu kuin tytöt. Hän ei syö merestä tulleita herkkuja. Hän on huumorintajuinen ja omaa upeat vatsalihakset.

Ham Seungjin (함승진) on bändin lyhin pituudella 173cm. Hän myöskin räppää. Syntynyt hän on vuonna 1994 lokakuun 15. päivä. "Jjing Jjing" on hänen lempinimensä, jonka keksi Hyeongkon. Seungjin ei kuule mitään, kun hän tanssii. Ei siis ollenkaan. Hän on tosi viattoman oloinen. Seungjinia pidetään bändin maknaena.

Seungyub, Lee Seung Yeob (이승엽), on bändin virallinen maknae. Syntyi lokakuun 23. 1994. Hän aloitti näyttelemisen neljännella luokalla, joten hän osaa näytellä tosi hyvin. Hyojun on kateellinen Seungyubin pitkille silmäripsille. Seungyub rakastaa syömistä, Hän syö kokoajan jotain. Seungyub pelkää aaveita bändissä kaikista eniten. Hän opiskeli Kanadassa vuoden.

A-JAXin debut kappale ja uusin tuotos 2MYX, joka on lyhenne "To MY eX".

1 kommentti:

  1. Mun blogissa ois sulle haaste! :))
    http://randomgirl4u.blogspot.fi/2013/01/haaste.html

    Oon muuten ihan koukussa tällä hetkellä 2MYXeen :DD

    VastaaPoista