Tausta

maanantai 16. heinäkuuta 2012

NU'EST


Yksi tämän vuoden (2012) uusista poikabändeistä on NU'EST (New, Establish, Style, Tempo), joka valloitti minut siinä silmänräpäyksessä, kun ensimmäisen kerran heidät näin. Heillä on jotain mitä muilla k-pop bändeillä ei ole. Heillä on Ren. Ren on, mitensennytsanoisi....? Nätti? NÄTTI! Ren on siis nätti. Laittakaa kommenttia, jos keksitte paremman adjektiivin.

NU'EST  / 뉴이스트

Viisihenkinen poikabändi Etelä-Koreasta.
Aloittanut toimintansa tänä vuonna eli 2012.
Levy-yhtiönä Pledis Entertainment.
Ovat laulaneet tähän asti vain koreaksi.
Vuonna 2013 ryhmään lisättiin kiinalainen jäsen Jason. Yhdessä hänen kanssaan NU'EST muodostaa NU'EST -M ryhmän, joka laulaa tietenkin kiinaksi.

Virallisen faniklubin nimeksi tuli ㄴㅇㅅㅌ / L.O.Λ.E, bändin korealaisen nimen konsonanttien mukaan.
Jäsenet ovat vihdoin saaneet jokainen oman epävirallisen faniklubinsa:
Minhyun - Minhyunatic / Minheart
Ren - Rentastic / Renivas
JR - Royale / JRoyalist
Baekho - Baekholic
Aron –-Road runners / Aronator
Jason – Dragon Girls

Jäsenet:


 • Minhyun (민현), oikealta nimeltään Hwang Min Hyun (황민현). Syntynyt 9. elokuuta 1995. Hän on bändin pisin jäsen pituudella 183cm. Minhyun on ryhmän fiksuin, mutta hitain kitjoittamaan koneella. Hän usein lahjoo Baekhoo ruoalla saadakseen haluamansa.


 • Choi Min Ki (최민기), eli tunnetummin Ren (렌), viettää syntymäpäiviään 3.10.1995. Näin ollen Ren on bändin maknae. Hän viihtyy hyvin yksinään ja hymyilee harvoin. Häntä ei saa missään nimessä häiritä jos hän keskittyy johonkin. Ren on luonteeltaan todella leikkisä ja hauskuuttaa muuta ryhmää. Renille on sattunut monia hauskoja tilanteita naisellisen ulkonäkönsä vuoksi.


 • Seuraavaksi on JR (Junior Royal) eli Kim Jong Hyun (김종현). Hänellä on sama nimi kuin SHINeen Jonghyunilla. JR on bändin johtaja, joka on tunnettu loistavasta tanssi- ja räppäystaidoistaan. Syntynyt hän on kesäkuun 8. päivä 1995. JR saattaa vaikuttaa vakavalta, mutta sitä hän ei ole. Hän on luonteeltaa perfektionisti. Soittaa hän osaa mm. painoa, rumpuja, saksofonia ja klarinettia. JR ei tykkää tomaateista.


 • Baekho (백호), Kang Dong Ho (강동호), on bändin päälaulaja. Baekho tarkoittaa valkoista tiikeriä. Tämän lempinimen hän sai After School'n Uee'lta. Hän on syntynyt 21. heinäkuuta 1995. Baekho erittäin positiivinen ja iloinen persoona. Hän on harrastanut Kumdoa 7 vuotta. Baekho on todella ylpee upeasta kropaastaan. Hän kävi JR:n kaa samaa koulua. Luonteeltan hän on herkkä ja ajattelee paljon muita. Hän pitää paikat siisteinä.


 • Viimeisenä on Kwak Young Min (곽영민) eli Aron (아론).Hän on bändin vanhin jäsen, sillä hän on syntynyt 21.5.1993. Aron on luonteeltaan ujo, mutta tuttujen seurassa vitsailee paljon. Aron puhuu täydellistä englantia, sillä hän on kotoisin Californiasta. Hän juontaa Arirangin radio ohjelmaa "Music Access", joka tulee Suomen aikaa joka päivä klo 8-10.

  Entiset jäsenet: • Jason, Fu Long Fei (符龙飞), on ryhmän uusin jäsen, joka on mukana heidän promotoidessa Kiinassa. Jason tunnettiin ennen NU'ESTia triosta J3 ja  duo ryhmästään JL. Syntynyt hän on 21. toukokuuta 1988. Jason on räppäri, joka on tuottanut kaikki omat räppinsä. Hän lähti ryhmästä 2014.Yllä NU'ESTin ensimmäinen single.
Ja alapuolella on sitten heidän uusin julkaisu heidän ensimmäiseltä albumilta.


Kaikki kuvat googlen kätköistä.

10 kommenttia:

 1. Ihanat sivut <<<<<<333333

  VastaaPoista
 2. Paras postaus!!! Mistä löydät noi kaikki tiedot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tunnen ryhmän hyvin, niin kirjoitan tietojeni mukaan. Jos kyseessä on ei-niin-tuttu ryhmä, niin teen vähän taustatyötä. Tosi-tv ohjelmat, haastattelut ja behind-the-scenes paljastavat jäsenistä todella paljon. Mutta yleensä tunnen ryhmät jo entuudestaan, joten ei tarvitse nähä niin suurta vaivaa :)

   Poista
 3. Eihän Jason oo NU'ESTissä? Onks se lähteny?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jason lähti levy-yhtiöstään, joten samalla myös NU'EST-M ryhmästä. Täytyypi korjata se tähän esittelyyn samantein. Pahoittelen myöhäistä vastausta :)

   Poista
 4. Rakastan näitä poikia������ varsinkin JR on IHANA❤️❤️❤️��

  VastaaPoista
 5. Onko se totta että JR ja Ren olis yhessä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät he ole yhdessä. He saattavat vaikuttaa siltä, mutta kyse on vain fanservicestä.

   Poista