Tausta

torstai 21. kesäkuuta 2012

Yamato Nadeshiko Shichi Henge


Viimeistelin juuri tämän draaman katsomisen, vaikka aluksi epäilin, etten loppuun asti jaksaisi katsoa. Alku vaikutti vähän tylsältä, mutta onneksi se parani loppua kohden. Draama on hyvin suosittu, joten päätin katsoa mistä se kertoo. Draamalla oli hieno sanoma, sekä hyviä näyttelijöitä, joten suosittelen katsomaan.


Yamato Nadeshiko Shichi Henge / ヤマトナデシコ七変化 / The Wallflower / Perfect Girl Evolution

Genre: Comedy
Jaksoja: 10
Valmistumisvuosi: 2010
Kieli: Japani
Perustuu mangaan The Wallflower.

Draama kertoo neljästä nuoresta miehestä, joille tarjotaan mahdollisuutta asua ilmaiseksi suuressa kartanossa, jossa on täyspalvelu. Ainoana ehtona oli tehdä omistajan siskontytöstä kunnon leidi. Kuulostaa helpolta, eikö? Ainoana ongelmana oli tyttö itse, joka oli tummaan viittaan sonnustautunut, kauhua rakastava nuori nainen. Miten on? Onnistuvatko miehet tehtävässään, joka vaikuttaa mahdottomalta?


Näyttelijät:

  • Kamenashi Kazuya näyttelee Takano Kyoheita. Kyohei on kova poika miettimään asioita ja hän saattaa vaikutttaa ulospäin hiljaiselta hepulta, mutta sitä hän ei kavereidensa seurassa ainakaan ole. Kyohei muutti kartanoon paetakseen ongelmiaan kotona. Hänen ulkonäkönsä on aiheuttanut hänelle ongelmia, joista hänen äitinsä sai tarpeeksi. Kyoheita ahdisteltiin työpaikoilla, jonka takia hän irtisanoutui tai sai potkut. Hän yrittää muista talon asukeista eniten täyttää omistajan vaatimuksen, sillä hänellä ei olisi rahaa vuokraan.

  • Tegoshi Yuya näyttelee söpöilevää Toyama Yukinojoa. Yukinojo on viattoman oloinen pehmoleluista pitävä poika. Hän saattaa vaikuttaa muita nuoremmalta, mutta hän on samanikäinen kuin muut kolme. Yukinojo on ainut nelikosta, jolla on pysyvä tyttöystävä, Machiko.

  • Oda Takenagaa näyttelee Uchi Hiroki. Takenaga on lempeä ja rauhallinen persoona. Hän harrastaa taistelulajeja, sekä teeseremonioita.

  • Miyao Shuntaro näyttelee naistenmiestä Morii Ranmarua. Hän pyörittää aina useampaa naista yhtäaikaan. Hän on charmikas ja muodikas. Ei ihme, että naiset hullaantuvat häneen.

  • Oomasa Aya näyttelee kauhua rakastavaa Nakahara Sunakoa. Sunako on yksinäinen ja ujo tyttö, mutta suuttuessaan hän on hyvin vaarallinen. Hän oli ennen ihan tavallinen tyttö, kunnes hänen ensirakkautensa sanoi häntä rumaksi. Tästä johtuen Sunako piilottaa kasvonsa ja eristäytyy muusta maailmasta. Hänen läheisin ystävä on nimeltään Hiroshi, jonka kanssa hän viettää suurimman osan ajastaan.
     


Mistä draaman voi katsoa?

mysoju.com
dramacrazy.net

Kaikki kuvat googlen kätköistä.