Tausta

lauantai 19. huhtikuuta 2014

Royal Pirates


Harmikseni löysin RP:n vasta heidän tehdessä virallisen debyyttinsä. Onneksi näinkin, sillä säästyin sydänsuruilta, yhden jäsenen menehdyttyä. Heidän monivuotinen kokemus paistaa kaikessa mitä he tekevät. Royal Pirates soittaa juuri minunlaistani musiikkia, joten olin heti heidät kuultuani fani. RP on todellakin tutustumisen arvoinen bändi.


Royal Pirates / RP / 로얄 파이럿츠

Nimessä Royal kuvaa heidän tahtoa olla osa rokkihistorian kuninkaallisia olemalla tämän hetken legendoja. Pirates, sillä he tahtovat tehdä vaapaasti musiikkia, joka kestää läpi sukupolvien.
Heidät tunnettiin aikasemmin nimellä Fading From Dawn, millä he aloittivat vuonna 2004.
Nimellä Royal Pirates he tekivät debyytin elokuun 25. vuonna 2013.
Levy-yhtiönä Apple of the Eye Entertainment.

Fanikerhon nimi on Royal Treasure(s).


Jäsenet:  • Kim Sooyoon (김수윤), bändin rumpalisti, on syntynyt joulukuun 17. päivä vuonna 1989. Eli hän on myöskin maknae. Hän rakastaa kaikenlaisia makeisia, erityisesti suklaata. Hän vihaa vesisadetta. Rumpujen lisäksi, joita hän on soittanut 13 vuotiaasta saakka, hän osaa soittaa kitaraa ja bassoa. Sooyoon on suuri Pikatsu fani, sekä hän on pelannut kaikki Pokemon pelit läpi. Sooyoonin verityyppi on A.

  • Moon, Kim Moonchul (김문철), englannin kieliseltä nimeltään Andrew. Hän on bändin laulaja ja on laulanut 13 -vuotiaasta saakka. Hän osaa soittaa rumpuja, bassoa ja pianoa. Moon on omin sanoin kuvailemana seikkailunhaluinen, sarkastinen ja paha. Ötököitä herra kuitenkin pelkää suunnattomasti. Hän on syntynyt syyskuun toinen päivä 1988. Verityyppinä O.

  • Bändin uusin jäsen, joka liittyi vuonna 2009, James Lee Joohyun (이주현). Hän syntyi Los Angelesissa 9. kesäkuuta 1988. Bändissä hän soittaa bassoa, mitä hän on soittanut kuudennelta luokalta saakka. Ennen RP:tä hän on ollut basistina mm. Azusassa ja keilahahmona The Clear and Conscious'ssa. Jamesin verityyppinä A. Pituutta hänellä on huimat 188cm.

Entiset jäsenet:


  • Richard aka Moonchan ja Moonchulin veli oli Fading From Dawn'n basisti. Hän menehtyi auto-onnettomuudessa 11. huhtikuuta 2008.


Debut ja uusin julkaisu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti