Tausta

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Rooftop Prince


Tämä sarja oli katsottavien sarjojeni listalla kauan. Onneksi päätin katsoa sen syksyn ankeudessa. Sarjan ensimmäisellä puoliskolla sai todellakin nauraa. En muistakaan koska viimeksi olisin nauranut niin paljon draamaa katsoessani. Parasta sarjassa oli varmaan Alin laulama OST, joka sopi draamaan täydellisesti. OST oli surullisimpia OSTeja, joita olen kuullut, mikä loi alussa mielenkiintoisen kontrastin. Suosittelen todella, älkääkä antako yllä olevan kuvan hämätä!Rooftop Prince /옥탑방 왕세자

Genre: Romance, Komedia, Historia
Jaksoja: 20
Valmistumisvuosi: 2012
Kieli: Korea

Vanhan valtakunnan prinssin morsio surmataan kaikkien kummastukseksi. Prinssi lähtee kostoretkelle, toivoen nappaavansa syyllisen. Sattumalta hän hyppääkin tulevaisuuten.
Tulevaisuudessa Park Ha kuulee biologisista vanhemmistaan ja matkaa takaisin kotimaahansa Koreaan. Kotoaan hän löytääkin historiallisissa asuissa istuvia miehiä neljä kappaletta. Samoihin aikoihin rikas perijä katoaa ulkomailla, mutta hänen kopionsa löytyykin Koreasta. Kaikki liittyvät jotenkin maagisesti toisiinsa.


Näyttelijät:
  • Park Ha:ta näyttelee Han Ji Min (한지민), jonka taloon mysteerimiehet ilmestyvät. Nuorena hän menetti muistinsa ja joutui eroon biologisista vanhemmistaan. Hän kasvoi Amerikoissa, kaukana kotimaastaan. Park Ha ei halua häiritä muita asioillaan ja ei halua uskoa kestään pahaa. 

  • Prinssiä, Lee Gak:ia , näyttelee Park Yoochun (박유천). Nykyaikaan joutuessa, hän on pulassa ja joutuu ensimmäistä kertaa turvautumaan täysin toiseen ihmiseen ja tottelemaan hänen käskyjään. Nykyaikaiset vempeleet ja käytösmallit saavat hänen päänsä pyörälle. Onneksi hän ei joutunut matkalle yksin, vaan sai mukaan kolme luotetuintansa.


  • Lee Min Ho (이민호) näyttelee prinssin viisasta neuvonantajaa Song Man Bo:ta. Hänet valittiin prinssin palvelukseen ylivertaisen älynsä vuoksi. Hän toimii myös prinssin henkilökohtaisena opettajana.


  • Choi Woo Sik (최우식) näyttelee Do Chi Sania, palatsin eunukkia. Chi San tietää kaiken mitä tapahtuu valtakunnassa ja hän tuntee naisten ja miesten ajatusmaailmat. Hän saa helposti selville asioita, ja mikään juoru ei jää häneltä kuulematta.


  • Prinssin henkivartijaa, Woo Yong Sool:ia , näyttelee Jung Suk Won (정석원).  Hän ei paljoa puhua pukahda tai tunteitaan näytä, mutta henkivartijana hän on  korvaamaton.

Mistä voit katsoa draaman?

gooddrama.net
epdrama.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti