Tausta

lauantai 15. maaliskuuta 2014

GOT7


Pitkästä aikaa ryhmäesittely. Minulla on erityinen syy, miksi valitsin tämän ryhmän pitkän tauon jälkeen. Se selviää teille maanantaina, joten odottakaa sitä! GOT7 oli tämän vuoden odotetuimpia debyyttejä, sillä JYP on ollut kauan hiljaa uusien debyyttien suhteen. Kaksi pojista on teille varmaan entuudestaan tuttuja, varsinkin jos olette seuranneet blogiania alkuajoista. Kyseessä on siis JJ Projectin pojat! Älkää siis ihmetelkö kun JJ Project katoaa osalta blogin listalta, sillä se vaihtuu GOT7:ksi.


GOT7

Nimi tarkoittaa seitsemää onnekasta. Jäseniä on seitsemän ja 7 on onnennumero eli (jäsenet) GOT 7(luck).
Debytoivat tammikuun 16. 2014.
Levy-yhtiönä JYP Ent.
JR ja JB aikaisemmin muodostivat JJ Projectin.

Fanikerhoa ei vielä ole nimetty.


Jäsenet:


 • Kim Yugeom (김유겸) on ryhmän maknae. Yugeom on syntynyt marraskuun 17. 1997. Ollakseen maknae, hän on todella pitkä. Pituutta löytyy 180cm, mikä tekee hänestä porukan pisimmän. Yugeom erikoistui lukiossa street danceen, missä hän onkin taitava. Verityypiltään hän on, kuten arvata saattaa, A.

 • Choi Youngjae (최영재) on ryhmän main vokalisti. Syntynyt hän on 17. syyskuuta 1996. Yongjae oli ryhmän mysteerijäsen. Hän oli viimeinen jäsen, joka ryhmään otettiin. Traineena hän ehti olla vain seitsemän kuukautta ennen debyyttiään. Yongjae oli jäsenistä ainoa, joka yllätti verityypillään. Hänen verityyppinsä on B!

 • JR (Junior) aka Park Jinyoung (박진영) on ryhmän äitihahmo. Syntynyt hän on vuonna 1994 syyskuun 22. päivä. Hän tosiaan muodosti JB:n kanssa JJ Projectin. Heidän lavakokemuksensa kyllä huomaa ja he erottuvat selvästi muista puhtailla vokaaleillaan. Verityypiltään O.

 • Bambam, oikealta nimeltään Kunpimook Bhuwakul (กันต์พิมุก ภูวกุล) syntyi toukokuun 2. vuonna 1997. Ulkonäöstä ja ulkoisesta olemuksesta voisi luulla hänen olevan maknae. Pituutta on vähiten (170cm) ja aegyo loistaa kaikessa mitä hän tekeekään. Bambamin erikoisesta nimestä voikin huomata hänen olevan taikku eli thaimaalainen. Bambam on ollyt nuoresta pitäen todella taitava; 10 -vuotiaana hän voitti ensimmäisen sijan Rainin cover tanssi kilpailussa. Verityypiltään hän on B.

 • Mark Yien Tuan (段宜恩) on syntynyt syyskuun 4. päivä vuonna 1993. Hän on päätanssija ja vastuussa ilmassa olemisesta eli toisin sanoen huimista volteista ja muista sen sellaisista. Mark on kotoisin LA:sta, Californiasta, joten puhuu täydellistä englantia. Hän on ryhmän toinen kiinalainen jäsen. Markin erikoiskykyihin kuuluu myös kamppailulajit. Verityyppinä A.

 • JB aka Im Jaebum (임재범) on myös GOT7:n leader. JB on syntynyt tammikuun 6. 1994. Hän voitti JR kanssa JYP:n järjestämän koelaulutilaisuuden vuonna 2009. Verityypiltään Jaebum on A.

 • Jackson Wang (王嘉爾) syntyi maaliskuun 28. vuonna 1994. Hän on asunut Koreassa jo muutaman vuoden, mutta hän on alkujaan kotoisin Kiinasta. Hänenkin erikoistaitojaan on kamppailulajit ja kaikenlaisen temppuilu. Mestaruuden hän on voittanut miekkailussa kotimaassaan. Verityyppinä O.


Yllä heidän debyt kappale ^^

3 kommenttia:

 1. Teetkö näitä enää? Jos viitsit niin voitko tehä tälläsen Miss A:sta tai F(x):stä? P.s tää on ihan paras blogi^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Kyllä vielä teen ja voin tehdä kyselemistäsi ryhmistä. Odottaa kyllä joudut jonkin aikaa. Toisen melkein voisin uskaltaa luvata jo täksi kuuksi. Saa nähä :)

   Poista
 2. Yugeomilla on sama syntymäpaivä kun mulla, eri vuosi vain. Ihana yllätys I GOT7! ^^

  VastaaPoista