Tausta

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Got7 - Got It?


Muutama päivä sitten saapuneella albumilla onkin hyvä aloittaa levyesittelymme. Ensimmäisenä esittelen GOT7'n debyytti albumin 'Got It?'. Levyn tilasin Soompilta ja kyseessä oli erikoistarjous, joten levyä ei ole enää saatavilla. Levy oli nimmaroitu, kuten kuvasta näkeekin. Tykkään albumin erikoisesta ulkomuodosta, joka erottuu muista omistamistani levyistä. Photocardina tuli Mark, ei tärpänny tällä kertaa oma bias.

Got7 - Got It?

Julkaisupäivä: 20.4.2014
Debyyttialbumi

Kappaleet:
1. 여보세요 (Hello)
2. GIRLS GIRLS GIRLS *(Promotoitu kappale)
3. 난 니가 좋아 (I Like You)
4. 따라와 (Follow Me)
5. Like Oh
6. Playground

Itse rakastan kappaleista eniten nro.3 'I Like You' ja 'GIRLS GIRLS GIRLS' tulee hyvänä kakosena. Koreografiat myös nähin kahteen kappaleeseen ovat suosikkejani. Koreografiat ovat omaperäisiä ja hieman toisenlaisia, kuin oletin JJ Projectin ryhmältä. Jotain samaa koreografioista kuitenkin löydän, mutta voltit ja muut semmoiset olivat aivan odottamatonta.
'GIRLS GIRLS GIRLS' musiikkivideo oli mielenkiintoisesti kuvattu, ja kerta ei todellakaan riittänyt. Katsoin MV'n  moneen kertaan, jotta mikään ei jäisi näkemättä. Huomasiko kukaan teistä, että JYP oli DJ'nä? Kuiskaamisen sijasta, herra päättikin ilmestyä oikein paikan päälle. Alussa oli hieman tylsä intro, ja MV'n tähdittämän tyttö oli mielestäni hieman turha. GOT7'n jäsenten kulkupelit kyllä ihastuttivat, mistäköhän löytäisin oman :) MV:llä tuskin oli mitään sen kummempaa sanomaa, kuten kappaleellakaan, muutakuin GOT7'n poikien olevan syötävän hyvännäköisiä. Kappale jää soimaan päähän ja kertosäkeen tanssi on helppo oppia ja tanssia mukana, myös tuolilla istuen ;)

Tämä oli ensimmäinen levyesittely, kaikki risut ja ruusut ovat tervetulleita. Parannusehdotuksia otamme mielellämme vastaan! Mikä on levyltä mieleisin kappale ja mitä mieltä olit musiikkivideosta? Kerro meille kommenteissa!

5 kommenttia:

 1. Omo itte tilasin oman versioni yesasialta, ja edelleen odottelen sitä :/ Mark on mun toinen bias!! Et olis myymässä tota korttia? :'D En nimittäin varmaan saa sitä omasta albumistani...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielelläni vaihtaisin kortin, joko Jacksoniin tai JB:hen, jos levysi mukana tulee jompikumpi kyseisistä. Jos näin ei käy niin sitten voin harkita kortin myymistä.

   Ihan uteliaisuudesta, onko kyseessä ihan normi levy vai nimmaroitu? Ja kuinka suuret postikulut jouduit maksamaan? Käsitykseni mukaan yesasialla ne on aika korkeat.

   Poista
  2. Kkk Jackson on myös biasini ja toivon, että saan albumistani Jacksonin, JB:n, Jr:än tai Markin.. :D Ihan kokemuksesta tiedän, että saan kuitenki Youngjaen tai Yugyeomin.

   Allekirjotetun albumin tilasin myös^^ Ja siis yesasialla on tämmönen käytäntö, et yli 39$ paketteihin saa ilmasen toimituksen. Eli tilasin sen GOT7:in kanssa pari muuta albumia, niin maksoin albumista jotain 18$ ja säästyin postareilta :)

   Mutta tosiaan, jos en ite satu saamaan Markia omasta albumistani, niin jos vaan myyt omaasi niin oon valmis ostamaan sen :'D

   Poista
 2. Sain kuin sainkin Yugyeomin joten jos oot myymässä Markia voiks laittaa tähän sähköpostiin viestiä:
  pullamage@gmail.com

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harkinnan jälkeen päädyin olemaan myymättä photocardia, sillä haaveena on vaihtaa se tulevaisuudessa toiseen. Pidän kuitenki mielessä, jos tulen joskus toisiin aatteisiin.

   Poista