Tausta

maanantai 21. lokakuuta 2013

Little Black Dress


Päätin katsoa elokuvan Donghon vuoksi. On todella surullista, että hän päätti jättää idoliuran taaksensa. Muttei siitä enempää. Pidin elokuvasta, vaikka siinä ei ollut virallista juonta. Näyttelijöinä oli lempinäisnäyttelijöitäni, joten oli se mielekästä katseltavaa.

Little Black Dress /마이 블랙 미니드레스

Genre: Ystävyys
Kesto: 107min
Valmistumisvuosi: 2011
Kieli: Korea(, sekä Donghon ihastuttava Englanti)

Elokuva kertoo neljästä ystävyksestä, jotka valmistuivat yhdessä. Heidän elämänsä ovat kaikkien erilaiset, kuten myös heidän valitsemat tiet. Kaikesta huolimatta he ovat ystäviä ja ystävät pitävät yhtä.
Yoo Min (Yoo Eun Hye) ei tiedä mitä tulevaisuudeltaan haluaa. Hän pitää kirjoittamisesta, joten Yoo Min päätyy huippukirjailijan assistentiksi.
Hye Ji (Park Han Byul) viettää huoletonta seuraelämää yökerhoissa tulevaisuudesta välittämättä. Kykyjenmetsästäjä bongaa hänet ja siitä alkaa Hye Jin elämä kuuluisana.
Soo Jin (Cha Ye Ryeon) on hieman kateellinen Hye Jinin kuuluisuudesta. Hän unelmoi näyttelijän urasta , mutta Soo Jin ei onnistu läpäisemään koe-esiintymisiä.
Viimeinen tyttösistä on Min Hee (Yoo In Na). Hän on rikkaan perheen tytär, joka unelmoi ulkomailla opiskelusta. Min Hee ei oikein osaa englantia, joten unelma ulkomaille pääsystä on kovan opiskelun takana.

Mistä voit katsoa elokuvan?

gooddrama.net
epdrama.com

2 kommenttia:

  1. Kuka Dongho? Mistä bändistä?? (alkaa jo pelottamaan...) Anteeksi tällanen komma mutta on pakko saada tietää..

    VastaaPoista