Tausta

maanantai 14. lokakuuta 2013

City Hunter


Draama jätti paljon ristiriitaisia tunteita. Tarina oli mielenkiintoinen ja täynnä yllättäviä juonenkäänteitä. Näyttelijät olivat hyviä, ja pääosassa komea Lee Min Ho. Ainut asia joka minua draamassa häiritsi, oli naispääosa. Ei minulla ole mitän näyttelijää vastaan, vaan roolia mitä hän joutui esittämään. En koko sarjan aikana saanut itseäni pitämään naisesta. Muttei siitä sen enemäpää. Suosittelen todella katsomaan jos rikokset ja kosto kiinnostavat. Ja myös Lee Min Ho voi olla hyvä kannustin draaman katsomiselle.

City Hunter / 시티헌터

Genre: Rikos, Toiminta
Kesto: 20
Valmistumisvuosi: 2011
Kieli: Korea

Vuonna 1983 armeijan erikoisjoukko lähetetään salaiselle retkelle, joka päättyy koko joukon tuhoksi. Ainoa eloonjäänyt kasvattaa sotaveljensä vastasyntyneen pojan, aikomuksena hänen avullaan kostaa. Etelä-Koreasta he muttavat Thaimaahan saadakseen toimia omassa rauhassa. Etelä-Koreaan poika palaa 28 vuoden jälkeen toteuttaakseen koston ottoisänsä ohjauksessa.


Näyttelijät:
  • Lee Min Ho (이민호) näyttelee Lee Yoon Sung, jonka isä kuolee oman armeijansa tuleen. Lee Jin Pyo kasvataa hänet omana poikanaan Thaimaassa. Hän on vaativa pojan kasvatuksesa; Yoo Sung koulutetaan lähi- ja kaukotaisteluun. Yoo Sung huolehtii paljon läheisitään ja pitää omat vaivansa itsellään.  • Kim Na Na, näyttelijänä Park Min Young (박민영), on menettänyt vanhempansa auto-onnettomuudessa. Isä vaipui koomaan, eikä ole herännyt pariin kymmeneen vuoteen. Na Na on joutunut siis pärjäämään yksin. Hänen tilanteesta pahemman tekee se, että auto-onnettomuuden aiheuttajaa ei rangaistu. Hän kerää lisää todisteita, jotta voisi haastaa rikollisen uudestaan oikeudessa.  • Ainoa selviytyjä salaisessa tehtävässä ja näin ollen myös ainoa, joka voi rangaista tekijöitä. Lee Jin Pyo, Kim Sang Joong (김상중), joutui todistamaan parhaan ystävänsä kuoleman. Ystävä oli juuri saanut lapsen, josta Lee Jin Pyo lupasi pitää huolen. Hän myös lupasi kostaa joukon kuoleman. Kostoa hän hautoo 28 vuotta, ennenkuin lähtee toteuttamaan sitä.

Mistä voit katsoa draaman?

gooddrama.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti