Tausta

maanantai 8. huhtikuuta 2013

U-KISS


Itseasiassa en tiedä yhtään mitä U-KISS:sta kirjottaisin. U-KISS on ollut osa minua niin kauan, etten osaa sanoa heistä mitään järkevää. Sen vain sanon, että he ovat liian aliarvostettuja. U-KISS ei ole pitkän uransa aikana voittanut tarpeeksi palkintoja heidän tekemäänsä työhön nähden. Toivottavasti tulevaisuudessa he saisivat osakseen heille kuuluvia voittoja.
//16.10.2013 Dongho ilmoitti jättävänsä idoliuran taakseen. 

U-KISS / 유키스 / ユーキス

Seitsenhenkisen ryhmän nimi on lyhenne sanoista "Ubiquitous Korean International idol Super Star".
U-KISS perustettiin vuona 2008.
Levy-yhtiönä NH Media.
U-KISS muodosti pienryhmän nimeltään uBEAT, johon kuuluu AJ ja Eli.

Fanikerhon nimi on KISSME. Jos ja kun U-KISS kysyy “Who should I kiss?” fanit vastaavat "Kiss Me!" Henkilökähtaiset fanikerhot:
Eli - Elisonaics
AJ - AnJels
Hoon - Hoonstars / Hoonies
Kevin - Kevinites / Kevinias
Dongho - Dongholics
Soohyun - Soohyunites
Kiseop - Kiseopians
Alexander - XanderLand, fanit käyttävät nimeä Xanderettes
Kibum – Bumsters

Jäsenet: • Kim Kyoung Jae (김경재), tunnetummin Eli (Ellison) Kim (일라이 김) toimii pääräppärinä. Hän syntyi  Los Angelesissa 13. maaliskuuta 1991. Elin olessaan 15, hän muutti Beijingiin, Kiinaan, opiskelemaan kolmeksi vuodeksi. Hän osaa sujuvasti Englantia, Koreaa ja Mandariinikiinaa. Elin lempinimi kyyhky tulee hänen taidostaan imitioida kyyhkyä. Eli osaa Kun Fua ja Taekwondoa hän harrasti 12 vuotta. Hän on allerginen kissoille. Hänellä on paha tapa pureskella kynsiään ollessaan hermostunut. Elin lempienergiajuoma on Red Bull. Red Bull twiittasi hänelle syntymäpäiväonnittelut vastapalvelukseksi hänen kirjoittamasta kiitoksesta. Hän kirjoitti "Neverland" albumiin näin: "“I want to thank REDBULL for picking me up when I’m down”. Kevinin mukaan hän nukkuu alasti. Eli myös on väsynyt aina lentokentällä. • AJ (에이제이), oikealta nimeltään Kim Jae Seop (김재섭) on syntynyt kesäkuun 4. 1991. Lyhenne AJ tarkoittaa "Aikuisten osastoa" ;). Hän debytoi ryhmässä PARAN vuonna 2005, jolloin hän oli ryhmän maknae. Hän liittyi U-KISSiin kun Alexander ja Kibun lähtivät. Elokuussa 2012 hän lähti opiskelemaan Columbiaan viideksi kuukaudeksi ja tuli vuoden 2013 tammikuussa takaisin. Hän osaa todella hyvin englantia. AJ on tehnyt kappaleet 0330 ja Obsession. Hän rakastaa musiikin tuottamista. AJ lukee paljon ja osaa soittaa kitaraa. Hän on allerginen hajuvesille ja muille hajusteille, joista tulee voimakas tuoksu.


 • Yeo Hoon Min (여훈민) on syntynyt vuonna 1991 elokuun 16. päivä. Hän liittyi myös U-KISSiin Alexanderin ja Kibumin lähdön jälkeen. Hoon on sooloillut. Soolo debytin hän teki vuonna 2009, jolloin hän toimi koko nimellään. Hoon rakastaa jäätelöä. Hän on todella hyvä soittamaan pianoa. Ennen debytointiaan U-KISSissä, hän ei ollut tanssinut. Hoonilla on usein tapana jäätyä, ja en tarkoita et sillä olis kylmä vaan että keskittyminen herpaantuu.


 • Kevin (케빈) aka Woo Sung Hyun (우성현) on päävokalisti. Hän syntyi Californiassa 25. marraskuuta 1991. Hän debytoi vuonna 2006 ryhmässä nimeltä XING, mutta erosi 2008. Hän oli traineena neljä vuotta. Kevinin lempinimiä ovat mm. Mervin, joka tulee kun yhdistää mermaid ja Kevin, sekä Angel, sillä on ei suutu koskaan. Kevin hymyilee aina. Hän todella kiltti ja kärsivällinen. Kevin on myös ryhmän tunteellisin. Hän yleensä halaa fanejaan. Kevin oli Airang TV'n “Pops in Seoul” - ohjelman juontaja yhdessä Elin ja Alexanderin kanssa. Hän rakastaa karkkia, jäätelöä, nuudeleita ja kanaa. Kevin tanssii monia tyttöbändien tansseja. • Shin Soohyun (신수현) aka Mark, on leader ja toinen päävokalisteista. Hän on syntynyt vuonna 1989 maaliskuun 11. päivä. Soohyun oli traineena 6 vuotta; kolme vuotta JYP Entertainmentin alaisena ja kolme vuotta NH Medialla. Hänestä tuli leader kun Alexander lähti. Fanit antoivat hänelle lempinimen “King of Fan Service”, sillä hän tekee sitä paljon ja näin pitää fanit tyytyväisinä, myös vapaa-ajallaan. Muut jäsenet kutsuvat Soohyunia ahneeksi, sillä on hän on itsekäs ruoan suhteen. Hän rakastaa terveysruokia ja vihanneksia. Kun Soohyun on hermostunut, hänen kätensä tärisevät. Sanotaan, että hän tanssii nukkuessaan.


 • Lee Kiseop (이기섭) on ryhmän päätanssija. Syntynyt tammikuun 17. päivä 1991. Hän liittyi porukkaan vasta vuonna 2009. Ennen debutointiaan hän oli saanut kieltäviä vastauksia levy-yhtiöiltä, jotka saivat Kiseopin ajattelemaan itsemurhaa. Onneksi hän ei sitä tehnyt, sillä nyt Kiseop on päässyt toteuttamaan unelmaansa. Ennen musiikkiuraansa hän oli Ulzzang. Kiseopilla on kolmannen asteen musta vyö Taekwondossa. Kiseop pelkää korkeita paikkoja, hämähäkkejä, käärmeitä ja kauhuelokuvia, aivan kuten Kevinkin. Hän vihaa valehtelevia ihmisä. Jäsenet sanovat, että hän on ahkerin ja totisin jäsen. Stressiään hän lievittää kuntosalilla.

Entiset jäsenet: • Ryhmän maknae ja "Face of the Group", Shin Dongho (신동호) syntyi 29.6.1994. Hän vietti suuren osan lapsuudestaan Kiinassa, joten hän osaa Mandariinikiinaa. Donghon lempinimi on Donglebee, mikä on yhdistelmä sanoista Dongho ja bumblebee. Lempinimi tulee hänen lempipehmolelusta, Nalle Puhista. Hän rakastaa pehmonalleja. Dongho sai U-KISSin debut kappaleessa laulettavaksi vain kahdeksan tavusen virkkeen, sillä hänellä oli menossa äänenmurros. Dongho on ryhän aktiivisin. Hän on näytellyt monissa draamoissa ja käynyt monissa ohjelmissa. Muut jäsenet ovat tästä hänelle kiitollisia, sillä hän on kasvattanut heidän tunnettavuuttaan. Donghollakin on paha tapa pureskella kynsiään. Hän yleensä kutoo automatkoilla, sillä hänen päätään alkaa särkemään, jos hän on koneella. Dongho on välillä omassa maailmassaan, minkä vuoksi hän alkaa tanssimaan aivan yllättäen. Hän on enemmän kuuntelija kuin puhuja. Hänellä on koira nimeltä ‘Bbo-Bbo’.
  Dongho ilmoitti jättävänsä ryhmän, sillä koki haluavansa rauhaa ja yksityisyyttä, mitä idolina ei saanut. Dongho jättää taakseen kaiken, ja toivoo saavansa elää normaalia elämää. • Alexander (알렉산더) Lee Eusebio kuului U-KISSin alkuperäiseen kokoonpanoon ja oli u-kissin leader. Sekä hän, että Kibun lähtivät vuonna 2011. Hänen lähdön syyt kerrottiin johtuvan henkilökohtaisista haluista. Xander syntyi heinäkuun 29. 1988. Hän syntyi Hong Kongissa ja kasvatettiin Macaulla. Hän on puoliksi korealainen, neljänneks osaksi portugalilainen ja kiinalainen. Äiti oli siis korealainen ja isä oli portugali-kiinalainen. Xander osaa yhteensä seitsemää kieltä; Englantia, Kiinaa, Portugalia, Espanjaa, Koreaa, Japania ja Ranskaa. Alexander on ikuinen lapsi luonteeltaan. Kun hän innostuu, hän hyppii ympäriinsä. Tästä hän on saanut lempinimen "monkey". Xander on todella hygieeninen.


 • Kim Kibum (김기범) syntyi joulukuun 29. vuonna 1990. Hänen lähtemisen syyksi ilmoitettiin, että hänessä oli puutteita. Kibum debutoi alkuperin XING -yhtyeessä, mutta lähti sieltä toivoen pääsevänsä parempaan ryhmään. Hän sooloili Japanissa Allen nimen alla. SS501'n Kim Hyung Joon on Kibumin isoveli. He ovat todella läheisissä väleissä. He perustivat yhdessä HnB -yhtiön. Kibum asui Australiassa vuoden. Hän osaa Korean lisäksi Japania ja englantia. Hän, kuten myös Soohyun, tykkää esitellä vatsalihaksiaan.


Heidän debut single ja uusin kappale.4 kommenttia:

 1. Sulle olis haaste täällä » http://k-popandsomethingelse.blogspot.fi/2013/04/haastetta-pukkaa.html (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastailen siihen tämän kuun aikana :)

   Poista
 2. Hei, sun blogia on tosi kiva lukea <3 Noi tiedot noista on välillä aika huvittavia xD Oisko mahollista että tekisit postauksen Nu'estista? (ellet oo jo tehny, en oo kattonu...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Olen tehnyt jo NU'ESTista. Tässä linkki siihen postaukseen:
   http://luvliekthis.blogspot.fi/2012/07/nuest.html

   Poista