Tausta

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Lee Hi


Viime vuoden monster-rookieihin kuuluva Lee Hi hurmasi ainutlaatuisella äänellään. Lee Hi on kehittynyt todella paljon laulajana. Ja kuten moneski käykin, vaikka laulukilpailussa hänestä tuli kakkonen, on hän saanut enemmän mainetta. Lee Hi'stä voi olla ylpeä, sillä nuoresta iästään huolimatta, hän on jo todella menestynyt.

Lee Hi / 이하이

Lee Hi alotti uransa SBS'n "K-Pop Star" -ohjelmassa. Kilpailussa hän tuli kakkoseksi. Lee Hi kirjattiin YG Entertainmentin listoille. Kilpailu päättyi vuonna 2012, ja Lee Hi debytoi samana vuonna kappaleella "1, 2, 3, 4". Aluksi hänen piti debytoida SuPearls nimisessä yhtyeessä, mutta yhtye hajotettiin ennen kuin he ehtivät edes debytoida.
Lee Hi syntyi syyskuun 23. 1996.  Hän on kotoisin Bucheonista, missä hän kävi Sangil'n yläastetta. Yläasteella opetti youtubesta tunnettu Simon eatyourkimchi'stä. Nyt hän opiskelee ilmaisutaitoa Seoulissa.
Lee Hin fanikerhon nimi on Hi Heel.

Lee Hi'n debut single ja uusin MV.

2 kommenttia:

  1. Lee Hi on paras! Varsinkin hänen ja 2NE1:n yhteisesitys Music coressa (?).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lee Hi on todella taitava niin nuoreksi! Tarkoittanet joko hänen esitystään CL:n kanssa Inkigayossa tai 2NE1 ja Lee Hin yhteistä esitystä vuoden 2012 Korean Music Festivaaleilla. Kumpaa tahansa tarkoitatkaan, niin hyviä esityksiä olivat.

      Poista