Tausta

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Ailee

Viime vuoden rookielaulaja, joka yllätti meidät kaikki. Ailee hurmasi karismallaan ja säteilevällä olemuksellaan. En meinannut uskoa häntä rookieksi, kun hänet ensikerran näin. Siitä lähtien Ailee on ollut yksi lempi naislaulajistani. Hän saavutti rookievuotenaan paljon enemmän, kuin kukaan rookie uskaltaa toivoakkaan. Ailee voitti yhteensä kymmenen (10!!) rookie palkintoa! Uskomatonta, eikö? :)


Ailee / 에일리 / Lee Yejin / 이예진 / Amy Lee


Ailee on kotoisin Yhdysvalloista tarkemmin Denveristä, Coloradosta. Hän syntyi 30. päivä toukokuuta 1989. Ailee aloitti näyttelemisen seitsemän vuotiaana ja esiintymisen 12 -vuotiaana. Tosissaan hän alkoi laulaa 16 -vuotiaana. Ailee opiskeli Pace Yliopistossa erikoistuen viestintään.
Ailee julkaisi lauluvideoitaan youtubessa. Ja siellä saadun positiivisen palautteen seuraksena hän päätti vuonna 2010 muuttaa Koreaan. Hän oli päässyt setänsä yhteyksien kautta koe-esiintymiseen. Siellä Ailee lauloi Big Mama's Resignation ja hänet pestattiin samantein. Hän toimii YMC Entertainmentin alaisena. Ensimmäisen singlensä, Heaven:in, Ailee julkaisi vuonna 2012 helmikuussa. Saman vuoden tammikuussa hän teki näyttelijä debutinsä Dream High 2 sarjassa.
Ailee soittaa pianoa, sekä vähän rumpuja ja huilua. Hän rakastaa sofballia (pesiksen kaltainen), lentopalloa ja jalkapalloa. Hän pitää romanttisista komedioista ja kauhuelokuvista, vaikakin hän pekää haamuja. Aileella on koira nimeltään Scooby. Hänen lempi lastenelokuva on Tuhkimo, koska se opettaa lapsille, että ei väliä mitä esteitä matkan varrella tuleekaan, voi unelmasi silti käydä toteen.
Ailee kirjoittaa paljon kappaleita, mutta ujona ihmisenä ei uskalla julkaista niitä. Hän on myös epävarma ulkonäöstään, ihan suotta :)
Aileen faneja kutsutaan epävirallisesti nimityksillä Aliens ja Aileeans.
 
Heaven ja I will show you, molemmat viime vuodelta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti