Tausta

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Reply 1997

Lähdin katsomaan draamaa vain Seo In Guk mielessä, mutta onneksi aloin! Reply 1997 on todella viihdyttävä draama monella tapaa; nauroin niin paljon ja juonen käänteet saivat janoamaan lisää. Aluksi oli vähän epäselvä, mutta pian sarjan idea selvisi. Kaikki alkaa luokkakokouksesta, jossa sitten aletaan muistelemaan menneitä. Aina välillä palataan vuodesta 1997 takaisin nykyaikaan ja luokkakoukoukseen. Silloin paljastatetaan osittain jotain sarjaa mullistavaa. Suosittelen koko sydämelläni, sillä ehdottomasti vuoden paras draama tähän mennessä!

Reply 1997 / Answer Me 1997 / 응답하라 1997

Genre: Romantiikka, Komedia
Jaksoja: 16
Valmistumisvuosi: 2012
Kieli: Korea

Shiwon on hardcore H.O.T fani vuonna 1997. Hän ei välitä paljoakaan mistään muusta. Koulussa menee huonosti, joten tulevaisuus näyttää huonolta. HOT:n lisäksi hän viettää aikaa parhaan ystävänsä Yoo Jungin ja lapsuudenystävänsä Yoon Jaen kanssa. Vaikka alkuasettelu vaikuttaa tylsähköltä, vakuutan että sitä ei sarja tule olemaan. Nauraa sai jo ensimäisessä jaksossa ja suhdesotkuihin sotkeutuu aivan varmasti. Vasta viimeisessä jaksossa paljastuu totuus, jota on koko sarjan ajan vihjailtu.

Näyttelijät:


  • Sung Shi Wonia näyttelee Jung Eun Ji (정은지). Kuten aikasemmin mainitsin, hänen elämänsä koostuu pääasiassa HOT:n fanittamisesta ja Sechs Kies'n fanikerhoo vastaan taistellessa. Moni kpoppari voi helposti samaistua Shiwoniin. Välillä sai turhautua Shiwonin mukana, sillä monet tilanteista oli helppo kuvitella omalle kohdalleen.

  • Seo In Guk (서인국) näyttelee Yoon Yoon Jae on Shiwonille melkein kuin oma veli. Moni pitä heidän läheisiä välejä outoina ja spekuloivat, että he seurustelisivat. Yoonjae asuu veljensä Yoon Tae Woong (Song Jong Ho, 송종호) kanssa, koska heidän vanhemmat ovat kuolleet.

  • Yoonjaen parasta ystävää Kang Joon Heeta näyttelee Hoya (이호원). Hän on lähes aina siellä missä Yoonjaekin. Joonhe on porukassa se hiljaisin kaveri, mutta se on ihan ymmärrettävää ottaen huomioon poikien puheenaiheet.

  • Shin So Yool (신소율) näyttelee Mo Yoo Jungta, Shiwonin parasta ystävää. Hänkin on suuri H.O.T fani. Hänet tunnettin vaihtuvasta mielestään. Joinaki päivinä Yoojung tykkäsi jostakin ja seuraavana päivänä hän jo tykkäsi jostakin aivan muusta.

Mistä voit katsoa draaman?

dramacrazy.net
gooddrama.net

1 kommentti:

  1. Jälleen niin ihania päivityksiä :)
    http://everydayfashion1.blogspot.com  saa tulla moikkaamaan ja liity ihmeessä lukijaksi, jos tykkäsit! (:

    VastaaPoista