Tausta

perjantai 13. helmikuuta 2015

Block B - Jackpot


Päätin esitellä pari Block B'n levyä heidän Euroopan kiertueensa kunniaksi. Tässä on siis niistä ensimmäinen. Ehdottomasti levykokoelmani helmi; special edition ja vielä kaikkien jäsenten nimmaroima. Ei haittaa yhtään etten saanut haluamaani photocardia, vaikka se olisi tehnyt levystä täydellisen pakkauksen.

Block B - Jackpot

Julkaisupäivä: 17.4.2014
7jib (7. albumi) Special Edition

Kappaleet:
1. Jackpot
2. Very Good (Rough Ver.)
3. Jackpot (Instumental)


Kappaleita ei ollut sen enemäpää, mutta 105 sivuinen photobook suurine kuvineen korvasi asian hyvin. CD ja photocard oli kivasti pienissä kirjekuorissa levyn kannessa. Tämä levy on ehdottomasti kooltaan suurin muihin levyihini verrattuna; koko noin 25cm x 25cm.MV oli aivan täydellinen Block B'lle; humoristista sekoilua ja todella upeita lavasteita. Koreografia oli ainutlaatuinen sekä hauska, juuri heidän tyylinen. Jos minun tarvitsisi kuvailla videota muutamalla sanalla, niin käyttäisin kappaleen alussa kuultua "저 오빠들 이상해"eli "Oppas are weird" lausahdusta.

Onko kukaan lukioistani BBC ja tulossa Suomen keikalle?

5 kommenttia:

 1. Onko Block B tulossa suomeen?:O jos on, haluaisin kyllä tulla koska olen BBC, mutta olen varma et en pääse:(

  VastaaPoista
 2. Block B esiintyy Helsingin Circuksessa sunnuntaina 1.3. Liput taitaa olla kaikki jo myyty. Kannattaa pitää silmät ja korvat auki jos joku joutuu syystä tai toisesta myymään lippunsa : )

  VastaaPoista
 3. Ok, ois kyllä hienoo päästä sinne mut mulla on silloin loma ja meen pohjoiseen eli en ole menossa lähellekään helsinkiä:( tiedätkö voiko keikkaa katsoa myöhemmin jostain jos ei pääse paikan päälle?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keikkaa ei löydy mistään kokonaisuudessaan, mutta uskon että keikasta löytyy fancameja kun vähän googlailee. Pahoittelen myöhäistä vastausta :)

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista