Tausta

maanantai 18. elokuuta 2014

Golden Bomber


Tämä bändi on lähellä sydäntä, vaikken heitä 100% fanita. Hahmotelmia tästä esittelystä on pyörinyt mielessäni jo hyvin kauan, joten vihdosta viimein kirjoitan ne ylös. Golden Bomber ei ole mikään tavallinen J-Rock bändi, päivvastoin. He tekevät menevän musiikin lisäksi viihdyttäviä musiikkivideoita, joissa eivät pelkää nolata itseään. Antavat usein et mitä v'ttua he puuhaavat fiiliksen. Suosittelen tutustumaan, jos on J-Rockin tai visual kei'n ystäviä.

Golden Bomber / ゴールデンボンバー

Ryhmä koostuu vanhoista armeijakaveruksista, jotka päättivät tienata "air-band" idealla.
Nimen ryhmälle valitsi Kyan, joka nimesi heidän Napoleonin hevosen mukaan.
Ryhmä on perustettu 2004.
Zany Zap toimii levy-yhtiönä.
Laulavat pääosin japaniksi.
He tekivät elokuvan "Sori Nokoshita Natsu", jossa he parittivat jäsenet keskenään.


Jäsenet:


  • Kiryuin Sho on ryhmän laulaja, joka kirjoittaa ja sanoittaa heidän kappaleet.Syntynyt 20.6. 1984. Osaa soittaa monia istrumentteja, kuten viulua. Hän on kirjoittanut omaelämäkerran, joka kulkee nimellä "I’m Golden Bomber’s vocalist, are there any questions?".

  • Darvish Kenji on rumpali, joka maalaa naamansa kunnioittaakseen kabukia (japanilainen tanssi-teatteri) harjoittavia vanhempiaan. Hän on ryhmän 4. rumpali. Hän liittyi mukaan vuoden 2009 huhtikuussa. Kenji on syntynyt 28.11. 1980. Hän oli ennen ryhmään liittymistä ammattimainen pesäpallon pelaaja. Hänen bloginsa julkaistiin 2012 kirjana nimeltä "The Best of Obama Blog".

  • Utahiroba Jun, basisti ja koreografi. Syntynyt 30. elokuuta 1985. Toimi myös mallina vuonna 2012. Valmistui yliopistosta pääaineenaan, jokin kirjoittamiseen liittyvä (kello 2 aamulla, suokaa anteeksi kun kielipää ei toimi). Jäsenet myöntävät tapelleensa niin, että Jun joutui korjauttamaan kasvonsa plastiikkakirurgilla.

  • Kyan Yutaka on kitaristi, joka hoitaa lavastukset itsekseen. Hän syntyi 15.3. 1985. Näytteli pääosaa mangaan perustuvassa elokuvassa "Shi ga futari wo wakatsu made" (Kunnes kuolema meidät erottaa).
 Ylempi on heidän tuorein ja alempi, kuvaa minusta heitä hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti