Tausta

maanantai 21. heinäkuuta 2014

f(x)


f(x) teki vihdosta viimein comebackin! Ja vielä hyvällä musiikkvideolla, jossa he eivät olleet perus SM boxissa! Harmittaa vain kuinka huonosti SM heitä promotoi. He ansaitsevat parempaa. Mutta sen kummemmitta puheitta esittelyyn. (Kertokaa ihmeessä mitä mieltä olitte heidän uusimmasta kappaleesta/MV:stä)

f(x)

Nimi kuvaa heidän muuttumiskykyä eri tilanteisiin. Nimi lausutaan "ef eks" näin suomalaisittain.
Viisihenkinen ryhmä, joka perustettiin vuonna 2009.
Levy-yhtiönä SM Ent.

Fanikerhoa ei vieläkään ole ryhmälle valittu, toivottavasti emme joudu odottamaan enää kauaa. Henkiläkohtaiset heiltä kuitenkin jo löytyy:
Victoria - Victorians
Amber - Embers
Krystal - Krystalized
Sulli - Sullians
Luna - Lunatics


Jäsenet:


 • Victoria, oikealta nimeltään Song Qian (宋茜) on ryhmän leader ja pää tanssija. Syntynyt hän on 2. helmikuuta vuonna 1987. Kuten nimestä selviää, hän on syntyjään kiinalainen. Hän erikoistui jazz ja perinnetansseihin ja on todella notkea. Victoria oli "naimisissa" 2PM'n Nickhunin kanssa WGM tosi-tv sarjassa.

 • Amber Josephine Liu tunnetaan myös lempinimellä Llama. Hän on puoliksi taiwanilainen ja puoliksi amerikkalainen. Hän syntyi LA:ssa Californiassa 18.9.1992. Amber rakastaa koripalloa. Hän osaa soittaa kitaraa ja rumpuja. Ryhmässä hän on pääräppäri. Amberia pidetään SHINeen Jonghyunin ja Super Juniorin Donghaen kaksoisolentona.

 • Krystal Jung aka Soojung Jung (정수정) on ryhmän maknae, joka on syntyi 24. lokakuuta 1994. Hän on puoliksi amerikkalainen ja SNSD'n Jessican nuorempi sisar. Kotoisin San Franciscosta, Californiasta. Hän rakastaa omenia, vaikka on niille allerginen.

 • SulliChoi Jin Ri (최진리) on ryhmän kasvot sekä sen pisin jäsen. Hän syntyi 1994 maaliskuun 29. päivä. Sulli pitää aina mukanaan päiväkirjaansa. Hänellä ei tiedetysti ole kovin hyvä näkö. Hän kokkailee Krystalin kanssa muille jäsenille.

 • Luna eli  Park Sunyoung (박선영) on rymän main vokalisti. Hän on halunnut olla laulaja seitsemän vuotiaasta saakka. Syntynyt hän on 12. elokuuta 1993. Lunalla on vanhempi kaksoissisko.


Debut MV ja heidän uusin MV.


2 kommenttia:

 1. Ihana blogi! Kaikki on kirjotettu niin selvästi^^ tällästä Bangtan Boysistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Laitan Bangtanin kirjoitettavien listalle ^^

   Poista